CoSafe Technology skriver samverkansavtal med Stockholms stad
Hem TEKNIK CoSafe Technology skriver samverkansavtal med Stockholms stad

CoSafe Technology skriver samverkansavtal med Stockholms stad

Publicerat av: Redaktionen

CoSafe Technology skriver samverkansavtal med Stockholms stad

CoSafe (f.d. CoCrisis) skriver ett samverkansavtal med Stockholms stads utbildningsförvaltning gällande appen CoSafe för ökad trygghet och incidenthantering i skolorna.

Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad är Sveriges största kommunala förvaltning, med närmare 16 000 medarbetare och cirka 170 kommunala grundskolor och gymnasieskolor.

”Vår värld har förändrats drastiskt och kräver idag bra beredskap och kommunikation. I skolvärlden ser vi en ökning när det gäller hot mot personal, bråk, anlagda bränder, bombhot etc. Samverkansavtalet med Stockholms stads utbildningsförvaltning är ett kvitto på att vi tänkt rätt när vi tagit fram plattformen. CoSafes unika funktioner löser många av skolans utmaningar samtidigt som den är mycket användarvänlig”, säger CoSafes grundare och VD Alexis Nicou.

CoSafe har sedan tidigare ett liknande avtal med Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen i Malmö Stad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>