Kungsbackas avfallsapp – nu ännu bättre
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Kungsbackas avfallsapp – nu är ännu bättre

Kungsbackas avfallsapp – nu är ännu bättre

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar vi flera nya smarta funktioner i Kungsbackas avfallsapp.

  • Uppdaterad sorteringsguide

  • Packa bilen rätt inför ditt besök på återvinningscentralen

  • Notis för kommande slamtömning om du har ett enskilt avlopp

  • Möjlighet att lägga till flera adresser för att få notis om slamtömning och sophämtning

– Nytt är också att vi numera kan skicka driftmedelanden efter de turer sopbilarna kör vilket innebär att fler driftmeddelanden bara går till de som verkligen berörs och inte till alla användare, säger Maria Samuelsson, enhetschef Avfall & Återvinning.

Kungsbackas avfallsapp lanserades 2018 och har nu över 21 000 nedladdningar. I appen kan du sedan tidigare få hjälp med bland annat källsortering A–Ö, påminnelse vid sophämtning, se närmaste återvinningscentral och dess öppettider och se hur många besök du har kvar på ditt återvinningskort.

Kungsbackas avfallsapp – nu ännu bättreFör de flesta som redan har appen bör den uppdatera sig automatiskt. Annars kan man gå till App Store eller Google Play och uppdatera den där.

Nästa steg i utvecklingen av appen är att även lägga in information om vattenförbrukning och att abonnenter kan få notiser om vattenläckor med mera. Just nu planerar vi för att denna utvecklade app ska kunna lanseras senare under året.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>