Energieffektivt med TECEs nya Smart Home-system
Hem ENERGI Energieffektivt med TECEs nya Smart Home-system

Energieffektivt med TECEs nya Smart Home-system

Publicerat av: Redaktionen

Under mässan Nordbygg lanserar TECE sin innovativa lösning TECEfloor Smart Home, som gör det möjligt att aktivera, stänga av eller justera såväl golvvärmen som andra portabla produkter i hemmet, genom en app.

– Med vår TECEfloor Smart Home kan man enkelt styra golvvärme och radiatorer. Men det går även att koppla på i stort sett alla portabla produkter i hemmet, som passar till ett 230 V strömuttag, t ex elradiatorer, motorvärmare eller avfuktare, förklarar produktchef Jonas Elfborg.

Totalt kan TECEfloor Smart Home styra produkter från 25 strömuttag och 50 rumstermostater.

Systemet kommunicerar trådlöst och sköts via en kontrollpanel eller fjärrstyrs via en app.

– Produkten säljs som tillbehör till vårt golvvärmesystem TECEfloor. Genom Smart Home-tekniken kan man få rumsspecifik uppvärmning och effektiv energistyrning för hela bostaden. Dessutom går det att röststyra för de som har Google Home eller Alexa, säger Jonas Elfborg.

Energieffektivt med TECEs nya Smart Home-systemTECEs rumstermostater med inbyggda fuktsensorer gör det även möjligt att mäta luftfuktigheten och reglera värmen för att undvika kondens på golv i bostadens olika rum.

TECEfloor Smart Home lanseras i Sverige under mässan Nordbygg, som pågår 23-26 april.

Produkten säljs direkt via VVS-installatörer.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>