Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

eComExpo Summit Göteborg

2022-12-02 @ 09:00 - 16:00

eComExpo Summit Göteborg, 2 december 2022

En konferens om transportbranschens omställning.

Under transport- och energimässan eComExpo i våras var det tydligt att transportbranschen verkligen vill ställa om. 

Men – under mässans konferenser stod det klart att ett stort problem är att regler, visioner och styrmedel för branschen ofta inte pekar åt samma håll.

 En myndighet kan säga att en sak är bra, och en annan säger något annat.

Nu arrangerar vi därför eComExpo Summit – en endagskonferens i Göteborg där syftet är just att identifiera var det ”spretar” och påpeka detta för beslutsfattare med konkreta förslag på hur saker kan styras upp.

På eComExpo Summit kommer vi tillsammans med 2030-sekretariatet att samla ett antal människor med stor och beprövad kunskap om de här frågorna. Efter genomgångar på morgonen kommer dessa sedan att samråda i grupper för att redan samma eftermiddag ha förslag på konkreta åtgärder.

Det blir mycket verkstad. Mycket konkret.

Här ska vi hitta otydligheterna och lista de åtgärder som gör att branschen kan få EN klar och tydlig riktning att följa.

Program

Pass 1
Förmiddagen är öppen för samtliga deltagare från eCarExpo och eComExpo Summit, och bjuder på insikter från bland annat Fossilfritt Sverige, Klimatpolitiska rådet, Energimyndigheten och representanter från forskningen. Som medverkande har du möjlighet att möta representanter från de olika branscherna och organisationerna.

Pass 2
Eftermiddagen fortsätter med en sluten workshop där företrädare från transport- och energisektorn sammanställer sina insikter till berörda politiker.

Pass 3
Dagen avslutas med en sammanställning från workshopen som är öppen för både media, publik och deltagare.

Vill du vara med? Vi har ett begränsat antal åhörarbiljetter. Kontakta Anna Fägersten för mer information.

Anna Fägersten, Marketing Director
Telefon: 0762-96 65 80
anna@elife.se

Detaljer

Datum:
2022-12-02
Tid:
09:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>