Kesko Sverige stärker förnybart energierbjudande genom integration av Zenitec i Onninen
Hem ENERGI Kesko Sverige stärker förnybart energierbjudande genom integration av Zenitec i Onninen

Kesko Sverige stärker förnybart energierbjudande genom integration av Zenitec i Onninen

Publicerat av: Redaktionen

Kesko, en framstående aktör inom förnybar energi och teknisk handel, har tagit ett betydelsefullt steg för att ytterligare stärka sitt erbjudande inom förnybart och installation i Sverige genom integrationen av Zenitec i Onninen.

Med denna integration intensifierar Kesko sitt engagemang i Sverige för att erbjuda attraktiva och högkvalitativa lösningar inom solenergi och energilagring till sina kunder.

För Kesko är förnybar energi en prioriterad satsning och ett viktigt område för framtida tillväxt och innovation.

Genom att i Sverige integrera Zenitec i Onninen – ett av Keskos ledande varumärken – strävar företaget efter att erbjuda ett omfattande och konkurrenskraftigt utbud av förnybara energilösningar. Detta innebär att kunderna kan förvänta sig ett brett sortiment av produkter och tjänster inom solenergi och energilagring, samt expertis och support för att effektivt kunna utnyttja dessa tekniker.

Med det beprövade projekt- och kalkyleringsverktyget Solarsales och Onninens breda installationskompetens, kan kunderna från och med idag dra nytta av skräddarsydda och effektiva lösningar som möter deras unika behov och krav. Genom att erbjuda tillgång till en etablerad produktportfölj och kundtjänster under det starka varumärket Onninen, strävar Kesko efter att vara den självklara partnern för alla som vill investera i förnybar energi.

Dessutom öppnar integrationen upp för ökade synergier med Kesko Sveriges bygghandelsdivision, K-Bygg. Genom att samarbeta närmare med K-Bygg kan Kesko Sverige erbjuda sina kunder en ännu bredare och mer heltäckande lösning inom förnybar energi, vilket möjliggör en mer effektiv och hållbar byggprocess.

– Vi är stolta över att kunna stärka vårt erbjudande inom förnybar energi genom integrationen av Zenitec i Onninen. Detta är ett viktigt steg i vår långsiktiga strategi för att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna inom solenergi och energilagring”, säger Endre Espeseth, VD för Kesko Sverige.

Kesko Sverige stärker förnybart energierbjudande genom integration av Zenitec i OnninenFör kunderna innebär integrationen inga större förändringar. Säljteamet i Hästveda i Skåne, kalkyleringsverktyget Solarsales och produkterbjudandet förblir oförändrade, vilket ger kontinuitet och trygghet för kunderna.

Med denna integration bekräftar Kesko sitt åtagande att vara en ledande aktör inom förnybar energi och att fortsätta vara en pålitlig partner för sina kunder. Genom att erbjuda innovativa och hållbara energilösningar strävar företaget efter att bidra till en mer hållbar framtid för alla.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>