Kiona och REMA 1000 tecknar centralt ramavtal för miljö- och energiuppföljning i Danmark.
Hem ENERGI Kiona och REMA 1000 tecknar centralt ramavtal för miljö- och energiuppföljning i Danmark.

Kiona och REMA 1000 tecknar centralt ramavtal för miljö- och energiuppföljning i Danmark.

Publicerat av: Redaktionen

Kiona, en ledande leverantör av öppna, flexibla och oberoende PropTech-lösningar, och REMA Distribution Danmark A/S, ett stort detaljhandelsvarumärke med 375 butiker i hela Danmark, har tecknat ett centralt ramavtal för att möjliggöra och höja standarden för energi- och miljöuppföljning i REMA Distributionscenter i Danmark.

Det nya avtalet stärker deras engagemang för att utveckla hållbara metoder och främja energieffektivitet i REMA 1000:s verksamhet i landet.

Partnerskapet mellan Kiona och REMA Distribution är ett viktigt initiativ i båda företagens strävan att göra byggnader till en del av lösningen mot ett mer hållbart samhälle. Det centrala ramavtalet omfattar en heltäckande strategi för energihantering, som innefattar banbrytande teknik, datadrivna insikter och ett gemensamt åtagande att minska koldioxidavtrycket.

Viktiga delar av avtalet inkluderar:

Öppen, flexibel och oberoende: Energinet är en helt öppen plattform som kan anslutas till och integreras med alla andra system eller plattformar, vilket gör att partners och slutkunder kan välja vilka lösningar de vill använda i sitt ekosystem.

Energinet: REMA Distribution kommer att implementera Energinet, ett marknadsledande Energy Management System för energi-, avfalls- och miljörapportering, certifierat enligt ISO50001- och ISO14001-standarderna. Plattformen är utformad för fastighetsägare och industrin. En användarvänlig, anpassningsbar och mycket konfigurerbar plattform ger en fullständig översikt över energidata, förbrukning och prestanda som nu kommer att implementeras på REMA:s distributionscentraler i Danmark.

Datadrivna insikter: Kionas avancerade analyskapacitet kommer att ge REMA Distribution datadrivna insikter om energianvändningsmönster, vilket möjliggör riktade strategier för att ytterligare minska energianvändningen och miljöpåverkan.

Kontinuerlig förbättring: Det centrala ramavtalet innebär ett åtagande om fortlöpande samarbete och ständiga förbättringar, vilket främjar ett dynamiskt partnerskap för att ligga i framkant när det gäller hållbara energimetoder.

Søren Zilstorff, Technical Manager på REMA 1000, tillade: ”Detta partnerskap med Kiona ligger i linje med våra värderingar. Vi anser att företag har en avgörande roll i att bygga en mer hållbar framtid, och detta samarbete understryker vårt engagemang för detta. Vi är imponerade av Energinet, som passar våra behov på ett utmärkt sätt. Den öppna plattformen gör att vi kan ansluta olika pusselbitar till plattformen och på så sätt skräddarsy plattformen efter våra behov.”

Kiona och REMA 1000 tecknar centralt ramavtal för miljö- och energiuppföljning i Danmark.”Vi är glada över att samarbeta med REMA Distribution i det här projektet. Genom att kombinera Kionas expertis inom hållbara energilösningar med åtagandet från REMA Distribution att förbättra sin energihantering och rapportering, siktar vi på att sätta nya riktmärken för energihantering i Danmark och bidra till branschens bredare hållbarhetsmål och göra byggnader till en del av lösningen”, säger Claus Johansen, Head of Business på Kiona Danmark.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>