Schneider Electric lanserar nytt vägguttag med timer i Exxact-serien
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar nytt vägguttag med timer i Exxact-serien

Schneider Electric lanserar nytt vägguttag med timer i Exxact-serien

Publicerat av: Redaktionen

Sortimentet för apparatserien Exxact, som har mer än 250 funktioner, har nu fått tillökning.

Det nya 1-vägsuttaget med elektronisk timer kan hantera laster upp till 16 A och erbjuder en modernare design jämfört med sin föregångare.

Det nya vägguttaget med en elektronisk timer lämpar sig att använda ihop med produkter som kaffemaskiner eller strykjärn, men fungerar givetvis med alla typer av apparater som styrs med en timer som aktiveras manuellt.

Nedräkningstimern erbjuder sex olika nedräkningstider att välja emellan – 15 minuter, 30 minuter,
1 timme, 2 timmar, 4 timmar och 8 timmar – och aktiveras genom tryckknappen. Grundinställningen för timern är 30 minuter och den kan justeras till annan nedräkningstid. Nedräkningstiden kan enkelt avbrytas genom ett nytt tryck på den integrerade tryckknappen.

– Det nya timer-styrda vägguttaget har samma höjd som standarduttaget och klarar exempelvis av att styra dagens mer moderna kaffemaskiner med sina 16 A, säger Robert Palm, Produktchef på Schneider Electric i Sverige.

Mer information om 1-vägsuttaget med timer:

  • Uttaget kräver installation med neutralledare, har snabbanslutning och är jordat.
  • 230 V AC, 16 A, IP20, IK03.
  • Schneider Electric lanserar nytt vägguttag med timer i Exxact-serienInbyggnadsdjupet är 31,55 mm, vilket gör att det kan installeras i infälld apparatdosa med måtten c/c 60 mm eller i utanpåliggande hörnbox.
  • 1-vägsuttaget med timer är certifierat för SEMKO och CE.
  • Observera att uttaget inte kan installeras i en utanpåliggande dosa på grund av sitt inbyggnadsdjup.
  • E-nummer 1820463: Exxact 1-vägsuttag 16 A med elektronisk timer, vit
  • E-nummer 1820464: Exxact 1-vägsuttag 16 A med elektronisk timer, antracit

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>