OlsAro inkluderade i Forward Foodings FoodTech 500-lista 2023!
Hem MILJÖ OlsAro inkluderade i Forward Foodings FoodTech 500-lista 2023!

OlsAro inkluderade i Forward Foodings FoodTech 500-lista 2023!

Publicerat av: Redaktionen

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

OlsAro Crop Biotech AB är bioteknikföretaget som jobbar med klimatanpassning av grödor och har utvecklat ett unikt salttolerant vete som adresserar det alltmer ökande globala problemet med saltkontaminerad mark.

Nu har företaget meddelat att de inkluderats i Forward Foodings prestigefulla FoodTech 500-lista för 2023.
  • “Kul att bli uppmärksammade som finalister bland så många globala startup som alla jobbar för att göra skillnad i skärningspunkten mellan mat, teknik och hållbarhet”, säger Elén Faxö, VD OlsAro Crop Biotech AB

FoodTech 500 presenteras av Forward Fooding och är världens första definitiva lista över globalt entreprenöriell talang inom mat, teknologi och hållbarhet.

OlsAro inkluderade i Forward Foodings FoodTech 500-lista 2023!FoodTech 500 lyfter fram utvalda internationella AgriFoodTech-startup- och skalningsföretag med hjälp av en unik metodik för att rangordna dem baserat på deras idé, affärsstorlek, digitala närvaro och hållbarhet.

Den officiella rankade listan kommer att släppas den 13 mars 2024.

För mer information om FoodTech 500, vänligen klicka HÄR

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>