Passiv inkomst och hållbar energi för medlemmar i Svenska Fordonsbranschen
Hem TRANSPORT Passiv inkomst och hållbar energi för medlemmar i Svenska Fordonsbranschen

Passiv inkomst och hållbar energi för medlemmar i Svenska Fordonsbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Fordonsbranschen och Solar Sverige AB har ingått samarbete till förmån för Svenska Fordonsbranschens alla medlemsföretag inom hållbar mobilitet.

Genom det exklusiva Visma Advantage avtalet strävar de efter att erbjuda medlemmar inom fordonsbranschen en enkel och kostnadseffektiv lösning för att integrera elbilsladdstolpar på sina arbetsplatser.

Solar Sverige AB, en ledande aktör inom El- & VVS-grossistbranschen kommer med sina partners ge möjligheten att installera elbilsladdstolpar helt kostnadsfritt för Svenska Fordonsbranschens medlemmars kontor eller verkstäder.

Detta initiativ syftar till att främja användningen av elbilar och underlätta för de som redan kör el/hybridbil bland kunder och kollegor, detta samtidigt som det stöder övergången till hållbar energi.

”På Solar strävar vi alltid efter att vara i framkant när det gäller hållbar teknik och innovation. Genom detta samarbete med Svenska Fordonsbranschen vill vi göra det enklare och mer lönsamt för företag att omfamna elbilar och bidra till en grönare framtid” – Peder Karlsson från Solar Sverige AB.

Det unika med detta avtal är att fastighetsägare inte bara får sina elbilsladdstolpar installerade investeringsfritt, utan även vara med och dela på överskottet, med 20% av nettovinsten på laddningen. Dessutom tar Solars partners hand om alla administrativa uppgifter samt installation och drift under hela avtalstiden, vilket ger er medlemmar en bekymmersfri upplevelse och möjlighet till passiv inkomst.

Passiv inkomst och hållbar energi för medlemmar i Svenska Fordonsbranschen”Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar denna möjlighet att integrera elbilsladdning vid sina verkstäder. Det är ett steg i rätt riktning för att främja hållbar mobilitet inom fordonsbranschen och vi ser fram emot att fortsätta stödja våra medlemmar med miljövänliga alternativ” – Michael Bergvall, Svenska Fordonsbranschen.

För företag som är intresserade av att dra nytta av detta erbjudande och få en kostnadsfri konsultation med en av Solars elbilsladdspartners, uppmanas de att kontakta Solar genom att skicka ett mail till: trade@solar.se med texten ”Elbilsladdning” i ämnesraden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>