Stena Fastigheter ökar möjligheten för sina kunder att ladda elbilen i kvarteren – skriver avtal med Göteborgsbaserade ChargeNode
Hem ENERGI Stena Fastigheter skriver avtal med Göteborgsbaserade ChargeNode

Stena Fastigheter skriver avtal med Göteborgsbaserade ChargeNode

Publicerat av: Redaktionen

Stena Fastigheter skalar upp sin energiaffär och ingår ett partnerskap med ChargeNode.

Det innebär att Stena Fastigheter nu har möjlighet att rulla ut laddinfrastruktur brett i bolagets områden.

– Vi vill framtidssäkra våra kvarter genom att erbjuda bra lösningar för våra kunder. Partnerskapet med ChargeNode möjliggör att vi kan erbjuda ännu fler kunder möjlighet att ladda sin elbil. För oss är det här ett led i att det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos oss, säger Cecilia Fasth, vd och koncernchef Stena Fastigheter.

Stena Fastigheter ökar möjligheten för sina kunder att ladda elbilen i kvarteren – skriver avtal med Göteborgsbaserade ChargeNode– Vi är mycket glada och stolta över att Stena Fastigheter valt ChargeNode som plattform för att skala upp sin laddinfrastruktur. Det är en viktig milstolpe för oss och befäster vår position som Sveriges ledande laddoperatör, säger Kristian Sandahl, vd ChargeNode.

Stena Fastigheter ska bli självförsörjande på el, och gör omfattande satsningar på bland annat solenergi och energilager. På sikt är målet att kundernas bilar ska kunna laddas med egenproducerad lokal el från Stena Fastigheter.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>