Stratsys lanserar AI-Funktionalitet - Framtiden för hållbar och effektiv verksamhetsstyrning
Hem TEKNIK Stratsys lanserar nu AI-Funktionalitet – Framtiden för hållbar och effektiv verksamhetsstyrning

Stratsys lanserar nu AI-Funktionalitet – Framtiden för hållbar och effektiv verksamhetsstyrning

Publicerat av: Redaktionen

Stratsys, ett ledande SaaS-företag med branschspecifika lösningar för verksamhetsstyrning och lagefterlevnad, meddelar idag lanseringen av avancerad AI-funktionalitet i sina produkter. 

AI-stödet accelererar produktiviteten och stärker beslutsfattandet, vilket möjliggör för företag och organisationer att nå högre kvalitetsnivåer och säkerställa informationshantering med högsta säkerhetsstandarder.

”Med vår nya AI-funktionalitet tar vi ett stort steg framåt i att accelerera digital effektivitet.

Denna teknik är inte bara en produktförbättring – det är en omdefiniering av hur vi ser på företags och organisationers styrning och riskhantering i ett alltmer komplex värld”, säger Fredrik Demling, VD för Stratsys.

Den nya funktionaliteten kommer initialt att vara tillgänglig i företagets produktutbud inom Informationssäkerhet, Riskhantering och internkontroll, samt Verksamhetsplanering, med AI-genererade förslag som effektiviserar arbetsflöden och beslutsfattande. En användare kommer bland annat få hjälp med förslag på riskmitigerande åtgärder baserat på gällande praxis inom riskhantering.

Anders Klintelius, CTO på Stratsys, tillägger: ”Vår AI är designad för att vara intuitiv och kraftfull, vilket erbjuder användarna fördelar som tidigare var otänkbara. Genom att integrera AI i våra lösningar kan vi erbjuda en ökad effektivitet och kvalitet, samtidigt som vi bibehåller vårt starka åtagande för dataskydd och säkerhet. Tydlighet kring säkerhet är en nyckelfråga för oss och att kunden själv kontrollerar vilken AI funktionalitet dom vill använda och vilken data dom vill dela”.

Stratsys lanserar AI-Funktionalitet - Framtiden för hållbar och effektiv verksamhetsstyrning

Stratsys AI-initiativ är i linje med företagets kontinuerliga målsättning att hjälpa sina kunder uppnå hållbar tillväxt och kontinuerligt stötta med innovativa lösningar som är enkla att använda. Genom att införliva AI i deras verktyg, förstärker Stratsys sin position som en pionjär inom hållbarhetsstyrning, informationssäkerhet och affärsstrategi, anpassad till nuvarande och framtida behov.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>