T.Loop - ett av sju företag till Energimyndighetens Investeringsaccelerator 2024
Hem ENERGI T.Loop – ett av sju företag till Energimyndighetens Investeringsaccelerator 2024

T.Loop – ett av sju företag till Energimyndighetens Investeringsaccelerator 2024

Publicerat av: Redaktionen

T.Loop är ett av de sju företag valts ut till att delta i Energimyndighetens Investeringsaccelerator 2024.

Syftet med acceleratorprogrammet är att stötta svenska företag i sin process att närma sig internationella investerare.

Sökintresset har varit mycket stort. Bland fyrtio sökande bolag har sju innovativa bolag, däribland T.Loop, antagits till programmet som startar i april 2024.

”Vi är oerhört glada och stolta över att vi antagits till acceleratorprogrammet, säger Staffan Stymne, VD och medgrundare till T.Loop. ”Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och det betyder mycket för bolagets fortsatta utveckling att vi får denna möjlighet med en stärkt tillgång till finansiering. Att vi är ett av sju antagna företag bland så många sökande stärker vårt självförtroende att vi har ett starkt affärskoncept med våra cirkulära Data Energy CentersÒ”.

Investeringsacceleratorn är en del av Energimyndighetens uppdrag att jobba med investeringsfrämjande för att stärka svensk tillväxt och skapa nya arbetstillfällen. Ett tillväxtföretag behöver finansiering i en expansiv fas för att kunna växa och utvecklas.

T.Loop - ett av sju företag till Energimyndighetens Investeringsaccelerator 2024

Staffan Stymne, VD och medgrundare till T.Loop

Det är därför centralt att förbättra investeringsberedskapen och skapa goda förutsättningar för tillväxtföretag att möta investerare och tillgången till finansiering. Genom att svenska, klimatsmarta lösningar når ut internationellt så kan Sverige bidra till att snabba på omställningen globalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>