2024-04-02  Västerås får ytterligare en helautomatisk biltvätt
Hem MILJÖ Västerås får ytterligare en helautomatisk biltvätt

Västerås får ytterligare en helautomatisk biltvätt

Publicerat av: Redaktionen

För att möta västeråsarnas intresse och efterfrågan öppnar nu Wash World en andra tvätthall på Bangatan 14 i Västerås.

Biltvätten är helt automatisk och bygger på nummerplåtsigenkänning, olika abonnemangslösningar och betala kan du göra direkt från bilen.

Den nya biltvätten med två tvätthallar kommer att ha öppet dygnet runt och är obemannad.

Automatisk igenkänning av nummerplåtar gör det möjligt för medlemmar att köra direkt in i biltvätten. Själva tvättningen kan gå så snabbt som på tre minuter, vilket innebär att hela processen är betydligt mer effektiv än vid traditionella biltvättar. Dessutom styrs allt automatisk vilket gör att både elförbrukningen och värmen sänks när tvätthallarna inte används.

– Det är roligt att intresset att tvätta bilen i en automatisk och högteknologisk biltvätt är så stort i Västerås. Wash World växer så det knakar och vi finns nu i nästan hela Sverige från Ystad till Umeå. I Västerås finns vi också på Dornhammargatan. Nu ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler västeråsare ett snabbt och effektivt sätt att tvätta bilen, säger Michael Rask, Country Manager, Wash World Sverige.

Biltvättar från Wash World är utrustade med biologisk vattenreningsanläggning som filtrerar, renar och återanvänder vattnet. Det gör att vattenförbrukningen endast är sex liter per biltvätt. Dessutom går det snabbt, bilen är ren på tre minuter. Det är betydligt mer hållbart jämfört med en privat hemmatvätt med vattenslag.

Wash World använder en abonnemangsmodell där du som medlem kan tvätta din bil hur ofta du vill från 149 kronor per månad. Vill du tvätta en gång betalar du på plats i tvätthallen med ett vanligt bankkort. Dessutom finns ett dygnet-runt-öppet servicecenter där du kan få hjälp via telefon vid behov.

2024-04-02  Västerås får ytterligare en helautomatisk biltvätt

– Många vill att det ska vara enkelt, bekvämt och skonsamt att få bilen ren. Vi vet att man dessutom vill göra det på ett hållbart sätt. Det kan vi erbjuda eftersom våra biltvättar är utrustade med den senaste miljömässiga tekniken, säger Michael Rask.

Wash World öppnar på Bangatan 14 i Västerås i början på april med fina erbjudanden.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>