E.ON och System Verification tecknar treårigt ramavtal
Hem ENERGI E.ON och System Verification tecknar treårigt ramavtal

E.ON och System Verification tecknar treårigt ramavtal

Publicerat av: Redaktionen

E.ON och System Verification tecknar treårigt ramavtal

System Verifications strategiska partnerskap med energibolaget E.ON stärks nu ytterligare. Parterna har tecknat ett nytt, treårigt ramavtal.

System Verification har levererat Quality Assurance-tjänster till E.ON sedan 2011. Idag är energibolaget en av System Verifications största och viktigaste kunder. Det nya ramavtalet består av två delar; konsulttjänster under ett Tid & Material-paraply, samt projektåtaganden där System Verification tar ägarskap över och helhetsansvar för en arbetsgrupp eller projekt.

“Jag är stolt och glad över att en av våra viktigaste och högst prioriterade kunder uppskattar arbetet vi gör. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla vårt samarbete”, säger Erik Björhäll, VD för System Verification Sweden.
Ramavtalet inkluderar utlokaliserade tjänster (outsourcing och nearshore). Dessa kommer att levereras från System Verifications kontor i Sarajevo i Bosnien.

“Genom att kombinera specialistkompetens med vårt nearshore-erbjudande har vi lyckats skapa en attraktiv mix. Jag vill också berömma E.ONs inköpsorganisation. De har hanterat anbudsprocessen på ett väldigt professionellt sätt”, fortsätter Erik Björhäll.

En partnerstruktur förstärker leveranssäkerheten ytterligare. Genom denna ges E.ON tillgång till ett helt ekosystem av experter och specialister, där System Verification har det övergripande ansvaret för kvalitet och leverans. Partnerföretagen är:

  • Reeinvent – experter på mjukvaruutveckling, med fokus på digital transformation och modernisering av befintliga system www.reeinvent.com
  • Empear – utvecklare av banbrytande verktyg och tjänster för mjukvaruanalys www.empear.com
  • Tretton37 Development – experter på mjukvaruutveckling www.tretton37.com
  • Cenito Software – experter på agil utveckling, UX/UI-design, industriell IoT och automation www.cenito.se
  • Cloud Enablers – experter på molnteknologi www.cloudenablers.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>