Easypark och Renault i nytt samarbete
Hem TRANSPORT Easypark och Renault ingår nytt samarbete

Easypark och Renault ingår nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Easypark och Renault ingår nytt samarbete som innebär att Easypark-appen integreras direkt i Renaults infotainmentsystem.

Appen är nu tillgänglig i elbilen Megane E-tech Electric via Google Play och ska rullas ut på alla Renault-fordon som stödjer infotainmentsystemet.

Det nya samarbetet mellan Easypark och Renault integrerar Easypark-appen direkt i Renaults nya elbilmodell Megane E-Tech Electric. Förare kan ladda ner appen i bilens infotainmentsystem och uppleva flera nya funktioner som förbättrar förarupplevelsen direkt i bilens display. Bland annat funktionen ”Autostop” som automatiskt stoppar parkeringen när bilen lämnar en parkeringsplats.

– De innovativa lösningarna vi tagit fram tillsammans med Renault är en viktig del av framtidens digitala parkeringsupplevelse. Genom att integrera vår prisbelönta app i bilars displayer öppnas en rad möjligheter som ytterligare förenklar parkering och mobilitet. Visionen om en bil som startar och stoppar parkeringssessioner på egen hand är nära, säger Cameron Clayton, vd på Easypark Group.

Easypark och Renault i nytt samarbeteRenaults infotainmentsystem “OpenR Link” är baserat på Androids operativsystem Android Automotive. Genom att ladda ner appen i bilen kan förare hantera parkering via bilens display, utan att det behövs en parkeringsautomat eller smartphone. Integrationen av appen direkt i bilen framtidssäkrar dessutom fler smarta lösningar.

Easypark har sedan tidigare liknande samarbeten med bilmärkena Volvo, Polestar och Mercedes Benz. Appen är nu även tillgänglig i Megane E-tech Electric via Google Play Store, och ska rullas ut på alla Renault-fordon som stödjer OpenR Link.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>