FoodEcoBox stöttar föreningslivet - Introducerar ett enkelt, modernt & digitalt sätt att tjäna pengar till laget via sina sociala & digitala kanaler med hållbarhet i fokus.
Hem MILJÖ FoodEcoBox introducerar ett enkelt, modernt & digitalt sätt att tjäna pengar till laget via sina sociala & digitala kanaler med hållbarhet i fokus

FoodEcoBox introducerar ett enkelt, modernt & digitalt sätt att tjäna pengar till laget via sina sociala & digitala kanaler med hållbarhet i fokus

Publicerat av: Redaktionen

FoodEcoBox, en nyskapande startup, som nyligen lanserat smarta ekologiska vakuummatlådor i olika storlekar och former till hushållen, som kommer med en rad fördelar såsom förlängd hållbarhet av maten och bibehållen näring.

Därmed bra för plånboken, kroppen och miljön.

Missionen är matlådorna ska bidra till halverat matsvinn i hushållen senast 2030 och allierar sig nu med föreningslivet och tillhandahåller därmed möjligheten att tjäna pengar till laget eller föreningen.

Även skolklasser är välkomna att använda sig av modellen för att samla in pengar till skolklassresa. Är så enkelt att komma igång att från registrering till första insamlingen behöver det inte ta mer än 15min.

FoodEcoBox:s smarta ekologiska vakuummatlådor som skiljer sig från traditionella matförvaringslösningar genom att förlänga hållbarheten på mat och råvaror upp till fem gånger längre. Detta uppnås genom att syret sugs ut med en automatisk vakuumpump och en ventil på matlådorna, vilket bromsar förruttnelseprocessen. Matlådorna är både praktiska och stilfulla, vilket gör dem till ett perfekt tillskott i alla hushåll.

Vi är här för att förändra spelet när det gäller hur vi lagrar mat hemma, säger Jacob Carnerö, VD och grundare av FoodEcoBox. Med våra smarta ekologiska vakuummatlådor får hushållen en möjlighet att kostnadseffektivt och enkelt minska sitt matsvinn, vilket leder till mindre koldioxidutsläpp och en mer hållbar planet. Dessutom ger vi föreningar en chans att tjäna pengar och direkt eller indirekt utbilda sin omgivning om vikten av att minska matsvinn och att man nu kan göra det utan direkt ytterligare fördjupad kunskap som ofta är svår att ta till sig och därmed svårt att komma igång.

FoodEcoBox stöttar föreningslivet - Introducerar ett enkelt, modernt & digitalt sätt att tjäna pengar till laget via sina sociala & digitala kanaler med hållbarhet i fokus.

Företagets initiativ att stödja föreningslivet att erbjuda en digital modern insamlings möjlighet är särskilt relevant och anpassad för dagens utövare och beskrivs enklast genom att en myndig representant registrerar sig på hemsidan och får direkt tillgång till en länk som kan delas i sociala nätverk, sms eller mejl. Alla köp som görs via länken genererar en ersättning till laget. Från registrering till första köpet kan gå på mindre än 15min. Modellen fungerar lika bra för lag, föreningar oavsett idrott och åldrar. Mer info här.

Vi tror att vår produkt och vårt företags mission kommer att resonera starkt med föreningar och deras medlemmar, tillägger Jacob Carnerö. Vi ser fram emot att stödja dem i deras insamlingsinsatser och tillsammans med föreningslivet bidra till att göra en positiv inverkan på vår planet.

Fotbollslaget Gimonäs FC till vardags i div 4 Mellersta är väldigt positiva till initiativet. ”Är super enkelt och upplevs modernt och är lätt att engagera sig och är minimal administration. Då köpen görs direkt via en länk och utbetalningarna sker helt automatiskt till lagets konto, så minimeras all administration och logistik som annars kommer med insamling genom att sälja produkter. Är perfekt för oss, säger Babak Tarahomi.”

Lanseringen sker genom laget.se, som är det största föreningssystemet i Sverige och som aktivt arbetar för att förenkla vardagen för alla inom svensk idrott, med en lanseringskampanj.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>