Generation Waste och O'Learys Group inleder samarbete för en mer hållbar framtid
Hem MILJÖ Generation Waste och O’Learys Group inleder samarbete för en mer hållbar framtid

Generation Waste och O’Learys Group inleder samarbete för en mer hållbar framtid

Publicerat av: Redaktionen

O’Learys Group har glädjen att inleda ett samarbete med Generation Waste, en aktör inom hållbarhetsområdet med fokus på minskat matavfall.

Samarbetet syftar till att minska matsvinnet på koncernens egendriftade O’Learys-restauranger.

”Vi på O’Learys Group har höga ambitioner om att minska vårt klimatavtryck och ser minskat matsvinn i våra restauranger som en viktig del i arbetet. Vi ser fram emot att följa effekterna av samarbetet med Generation Waste.” säger Andreas Myhrman, VD för O’Learys Group.

Generation Waste kommer att stödja O’Learys Group genom att optimera hanteringen av matsvinn och på så sätt minska företagets miljöpåverkan. Detta inkluderar kontinuerlig mätning och uppföljning av matsvinn med Generation Waste’s digitala mätverktyg samt att främja medvetenheten om klimatpåverkan både bland personal och gäster.

Generation Waste och O'Learys Group inleder samarbete för en mer hållbar framtid”Både Generation Waste och O´Learys Group ser fram emot att använda våra respektive styrkor för att skapa en mer hållbar och medveten framtid. Samarbetet kommer inte bara att påverka O’Learys egna verksamheter utan förhoppningsvis också inspirera andra inom branschen att följa deras exempel.” säger Per Hjalmarö, VD för Generation Waste.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>