HPE bygger vidare på sitt samarbete med AWS – förenklar övergången till hybridmoln för storföretag
Hem HP HPE bygger vidare på sitt samarbete med AWS – förenklar övergången till hybridmoln för storföretag

HPE bygger vidare på sitt samarbete med AWS – förenklar övergången till hybridmoln för storföretag

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) tillkännagav idag att de utökar sin relation med Amazon Web Services (AWS) för att förenkla hur företag utvecklar och hanterar applikationer och arbetsbelastningar över HPE GreenLake och AWS.

HPE bygger vidare på sitt samarbete med AWS – förenklar övergången till hybridmoln för storföretag

Viktiga uppdateringar är bland annat:

  • HPE NonStop Development Environment erbjuds nu som en Amazon Machine Image (AMI) och HPE Fraud Risk Management som Software-as-a-Service (SaaS) på AWS
  • Infört stöd för Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) Anywhere allmänt tillgängligt på HPE GreenLake for Private Cloud
  • Uppdateringar i HPE GreenLake for Backup and Recovery för att stödja Amazon Relational Database Services (Amazon RDS) och Amazon EKS

HPE breddar sitt samarbete med AWS för att leverera en konsekvent och pålitlig hybridmolnupplevelse för sina kunder. Dessa nya funktioner spänner över hela livscykeln bland de konsult-, migrerings- och moderniseringstjänster för hybridmoln som HPE levererar idag.

Moderna kunder vill minska komplexiteten i hanteringen av sin IT-anläggning vid edge, i det offentliga molnet och över hybridmoln, samtidigt som de kontrollerar kostnader och ombesörjer säkerhet och regelefterlevnad. Molnleverantörer erbjuder nu mer sömlösa molnupplevelser för kund via en enda kontrollpanel för hantering och interoperabilitet mellan plattformar och applikationer, samt integrerad kostnadshantering.

”Vi fortsätter att utveckla marknaden för hybridmoln genom att minska komplexiteten och förenkla kundupplevelsen. Genom att arbeta med AWS kan vi stödja en kundcentrerad strategi som sätter våra kunders omvandling och affärsresultat först”, säger Bryan Thompson, Vice President of Product Management, HPE GreenLake Cloud Services Solutions.

Nya tjänster förenklar hybridmolnupplevelsen

HPE tillkännager flera nya tjänster på HPE GreenLake och AWS Marketplace som ger en konsekvent, förenklad upplevelse som gör det möjligt för kunder att hantera data, prestanda, säkerhet och kostnader. Med HPE-erbjudanden tillgängliga via HPE GreenLake och AWS Marketplace har kunderna flexibilitet i hur de köper in lösningar som hjälper till att främja deras edge-to-cloud-resa.

  • HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise med stöd för Amazon EKS Anywhere är allmänt tillgänglig och erbjuder utökade alternativ för containerdistribution för
  • HPE GreenLake for Backup and Recovery stöder nu Amazon RDS och Amazon EKS Anywhere, vilket ger HPE ännu fler alternativ att möjliggöra kostnadseffektiv, långsiktig lagring och hjälper kunder att skydda sig mot riskerna med oavsiktlig radering och dataförlust genom ett infrastrukturavbrott eller en ransomware-attack. HPE GreenLake for Backup and Recovery stöder även Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser och Amazon Elastic Block Store-volymer (Amazon EBS).
  • HPE NonStop Development Environment är en integrerad utvecklingsmiljö för HPE NonStop- utvecklare som har utvecklats från grunden för uppdragskritiska miljöer som kräver kontinuerlig verksamhet och 100% feltolerans. Levereras som en AMI och finns tillgänglig på AWS Marketplace.
  • HPE Fraud Risk Management är en heltäckande lösning för bedrägerihantering som hanterar nya bedrägerihot hos 5G-teknik och IoT-plattformar (Internet of Things), samt många av de vanligaste traditionella bedrägerityperna som är relevanta för leverantörer av telekommunikationstjänster. Levereras som en tjänst och finns tillgänglig på AWS

Dessa nya tjänster läggs till befintliga HPE-tjänster tillgängliga på AWS som stöder edge-to-cloud– transformation, inklusive migrering av molnapplikationer, finansiell analys av moln, DevOps-strategier, nätverkshantering samt dataskydd och katastrofåterställning.

Nyheter tillkännages på scen under HPE Discover 2023

Dagens utökade samarbete med AWS kommer att tillkännages på scen av HPE:s VD Antonio Neri under HPE Discover 2023, organisationens flaggskeppsevenemang, som äger rum 20-22 juni på Venetian Resort i Las Vegas.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>