Aggreko investerar 150 miljoner pund i sin europeiska flotta under 2022-23
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Aggreko investerar nu 150 miljoner pund i sin europeiska flotta under 2022-23

Aggreko investerar nu 150 miljoner pund i sin europeiska flotta under 2022-23

Publicerat av: Redaktionen

Efter tillkännagivandet av One Europe-strategin i slutet av förra året har Aggreko, en global leverantör av modulär kraft, temperaturkontroll och energilösningar, bekräftat en investering på 150 miljoner pund i sin europeiska flotta i år.

Merparten av investeringen kretsar kring verksamhetens pågående Greener Upgrades-portfölj som består av nya pannor, steg-V-generatorer, batterier och kylare.

Greener Upgrades är Aggrekos sätt att hjälpa företag att välja de mest effektiva och hållbara lösningarna för att möta sina nettonollambitioner. Det är en portfölj av nyare teknologier och lösningar som sänker koldioxidutsläpp, NOx och ger bränslebesparingar.

Den nya flottan är tillgänglig från Aggrekos depåer över hela Europa och har strategiskt placerats ut för att täcka lokala utmaningar och ge flexibilitet i försörjningskedjorna. I regionerna inkluderas Benelux, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien.

Aggreko har samarbeten, konsulterar och levererar till olika branscher över hela världen, exempelvis datacenter, tillverkningsindustri, petrokemi och anläggningsindustri. Enligt branschexperter har beslutsfattare inom dessa sektorer allt svårare att balansera hållbarhet med lönsamhet. Greener Upgrades är utformad för att förenkla beslutsprocessen så att företag kan göra små förändringar som ger stor skillnad. Det kan vara allt från att ersätta en 200 kVA generator för en mindre med batteri till mycket större decentraliserade energiprojekt som använder load on demand-konfigurationer för att förbättra effektiviteten.

Aine Finlayson, Director of Product Management and Manufacturing, kommenterar: ”Greener Upgrades har varit ett ordentligt steg framåt för våra kunder och företag i Storbritannien, men det finns fortfarande så mycket mer att uppnå tillsammans.

Aggreko investerar 150 miljoner pund i sin europeiska flotta under 2022-23

Vi har sett en fundamental förändring av karaktären på våra inkommande förfrågningar på sistone, med fler människor som vill minimera sina risker, minska löpande kostnader och samtidigt uppfylla hållbarhetsmålen. Vår verksamhetsmodell är strukturerad för att självfallet svara upp till dessa utmaningar, men viktigast av allt – det fortsätter att vara enkelt för energibeslutsfattare att fatta rätt beslut i en tid av extrem komplexitet”.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>