IVECO inför nya serviceavtal för äldre fordon – ska öka tryggheten för kunden
Hem TRANSPORT IVECO inför nu nya serviceavtal för äldre fordon – ska öka tryggheten för kunden

IVECO inför nu nya serviceavtal för äldre fordon – ska öka tryggheten för kunden

Publicerat av: Redaktionen

Intresset för begagnade fordon har ökat markant.

Därför lanserar IVECO ett nytt koncept för sina serviceavtal, som gör det möjligt att ingå ett avtal även för äldre IVECO-fordon.

Med detta nya koncept vill IVECO erbjuda en lösning som inte bara säkrar att kunderna kan fortsätta köra utan problem, utan också gör att de får bättre koll på fordonets kostnader.

Fler och fler svenskar köper idag begagnade fordon, då det ekonomiska läget gör att många försöker spara pengar där de kan. Samtidigt vill man inte kompromissa med vare sig säkerheten ute på vägen eller ens kontroll över kostnader och utgifter.

IVECO har därför länge varit starka förespråkare för serviceavtal och nu utvecklar de sitt koncept ytterligare genom att inkludera även äldre transportbilar.

– Tidigare har det bara varit möjligt att ingå ett serviceavtal på en ny transportbil inom 1 år. Men vi ser ett ökat behov av att förlänga den tjänsten. Vårt nya koncept innebär att kunden kan ha ett serviceavtal på begagnade fordon som man kan signera tills fordonet är 6 år gammalt, från våra modellserier MY16 och MY19, upp till 28 000 mil och i max 3 år åt gången. När fordonen blir äldre kan de konsumera fler reservdelar, så med ett serviceavtal får du extra säkerhet i en månadskostnad som du har full koll på, förklarar Victor Alvarsson, Customer Service Manager på IVECO.

Inga oväntade kostnader – inga oväntade stopp

Ett serviceavtal för såväl nya som begagnade fordon har många fördelar för kunden. Dels kan man enklare förutsäga kostnaderna, vilket gör det lättare att planera budgeten. Dessutom kan regelbundet underhåll bidra till att upprätthålla transportbilens pålitlighet och livslängd. Detta kan vara särskilt viktigt för företag som är beroende av sina transportbilar för att hålla i gång sin verksamhet.

– Genom att införa detta nya koncept på äldre fordon kan vi säkerställa att våra kunder får extra trygghet, både ekonomiskt och driftmässigt. Med ett serviceavtal får transportbilen regelbundet underhåll, vilket kan förebygga potentiella problem och minska risken för oväntade driftstopp. Samtidigt har man bättre insikt i ens kostnader, förklarar Victor Alvarsson och fortsätter:

– Vi lanserar tre olika avtal för fordon från våra modellår MY16 och MY19. Ett avtal som inkluderar regelbunden service, ett för förlängd garanti samt ett för allt komplett slitage – inklusive bromsar. Genom att teckna ett serviceavtal för underhåll av transportbilarna kan våra kunder effektivt frigöra tid och resurser, vilka istället kan läggas på deras kärnverksamhet.

IVECO inför nya serviceavtal för äldre fordon – ska öka tryggheten för kunden
Specialiserad kunskap med auktoriserade verkstäder

Att välja auktoriserade verkstäder för service och reparation innebär också att man får specialiserad kunskap och erfarenhet av att arbeta med just IVECO:s modeller.

– Våra mekaniker är utbildade och certifierade av oss, vilket garanterar hög kvalitet och noggrannhet i arbetet. Dessutom kan du vara säker på att du får IVECO reservdelar, framtagna för just våra modeller och enligt vår kvalitetsstandard, säger Victor Alvarsson och avslutar:

– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda en hållbar och slitstark transportbil som gör att vi kan erbjuda kunderna serviceavtal även till äldre bilar. Tre års fabriksgaranti på ny bil är ett av de bästa erbjudandena i branschen och nu kan kunderna köpa till ytterligare tre år och köra vidare med full kostnadskontroll.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>