KraussMaffei lägger ny order på EcoRubs 3D-printmaterial EcoAdd
Hem MILJÖ KraussMaffei lägger ny order på EcoRubs 3D-printmaterial EcoAdd

KraussMaffei lägger ny order på EcoRubs 3D-printmaterial EcoAdd

Publicerat av: Redaktionen

KraussMaffei, som är en av världens ledande tillverkare av maskiner och industri 3D-printrar har lagt ytterligare en order på Ecorubs 3D-printmaterial EcoAdd.

Ordervärdet uppgår till 250.000 kr och materialet kommer levereras i slutet av april från fabriken i Skellefteå.

KrausMaffei är en av världens största tillverkare av bl.a industriella 3D-printers och maskiner som används i tillverkningsindustrin.

Man har kunder inom de flesta industrisegment som tex fordons- medicin och förpackningsindustrin. EcoRub har nyligen blivit utvalda som materialleverantör till deras industriella 3D-printers. Under mars månad annonserades den första ordern på ett värde av 100.000 kr. Nu får bolaget ytterligare en order på 250.000 kr på 3D-printmaterialet EcoAdd.

KraussMaffei lägger ny order på EcoRubs 3D-printmaterial EcoAdd-Det är spännande att vi nu med några veckors intervall får ytterligare en order från KraussMaffei. Vårt material kommer användas till att bl.a printa mötesrum för 6 personer. Det unika är att det görs i ett enda stycke för att visa på möjligheten med 3D-printning av stora objekt upp till 10 m3.
Dessa mötesrum kommer sedan att användas i flera internationella mässor för att visa på vilka möjlighet som tekniken har. Vi ser att det är ett utmärkt tillfälle att få visa upp vårt 3D-print material baserat på 100% återvunnet material för internationella kunder, säger Anders Färnlöf, vd på EcoRub.

Ecorub har de senaste åren har satsat hårt på att utveckla återvunna material med egenskaper som besitter gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Genom att fokusera på att ta fram material som lämpar sig för 3D-printning öppnar sig nu en marknad både i Sverige, men framför allt Globalt.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>