Inhouse Tech med ledande projektledare och konstruktörer är nu en viktig del av Qflow Group
Hem MILJÖ Qflow Group: Inhouse Tech är med sin betydande verksamhet ett riktigt bra tillskott till gruppen

Qflow Group: Inhouse Tech är med sin betydande verksamhet ett riktigt bra tillskott till gruppen

Publicerat av: Redaktionen

I och med att Inhouse Tech ingår partnerskap med Qflow förstärks deras erbjudande inom infrastruktur, industri och husbyggande med en verksamhet som har ledande projektledare och konstruktörer inom dessa områden.

Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Inhouse Tech att ta nästa steg i sin utveckling.

Känns väldigt kul att nu välkomna Inhouse Tech till oss.

Verksamheten stärker Qflows position inom framför allt infrastruktur och skapar spännande synergier med befintliga bolag i gruppen. Inhouse Tech är med sin betydande verksamhet ett riktigt bra tillskott till gruppen.

Svante Hagman, CEO Qflow

Inhouse Tech bildades 2003 och företagskulturen präglas av respekt, omtanke och samarbete. Idag består bolaget av 55 konsulter som projekterar, konstruerar och projektleder infrastruktur-, industri- och husprojekt. Inhouse Tech, med kontor i Göteborg, är ett av Västsveriges ledande teknikkonsultbolag och levererar gedigna lösningar som gör det möjligt för deras kunder att våga satsa och möta högt ställda krav.

Inhouse Tech med ledande projektledare och konstruktörer är nu en viktig del av Qflow GroupVi ser fram emot utmaningen att tillsammans skapa något större som verkligen ger avtryck på den svenska konsultmarknaden. Vi är även väldigt nöjda med att kunna erbjuda samtliga medarbetare delägarskap.

Fredrik Thunström, VD Inhouse Tech

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>