QD 💖 Hållbarhet!
Hem HÅLLBAR UTVECKLING QD älskar Hållbarhet!

QD älskar Hållbarhet!

Publicerat av: Redaktionen

IT-företag är vår tids samhällsbyggare och möjliggörare för företags och organisationers utveckling och QD är IT-partnern med den perfekta storleken och vi skapar förutsättningar för en bättre och mer hållbar arbetsdag!

QD 💖 Hållbarhet!

Vi är ett företag som agerar hållbart – för friskare medarbetare, nöjdare kunder och en hållbar värld!

QD ska agera som en god samhällsaktör inom arbetsmiljö, miljö, hållbarhet och jämställdhet. Det är viktigt inte bara för vår planet utan också för våra medarbetare, ledningen, styrelsen och ägare! Vi har under många år arbetat med långsiktighet och hållbarhet som ledstjärnor men har tidigare kanske inte pratat så mycket om vad det innebär för oss och vår verksamhet, men nu är det dags att bli bättre på det.

Under våren 2021 tog vi ett avstamp i Agenda 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling och skapade QD:s första Hållbarhetsrapport. Vi har arbetat vidare och lyft in aktiviteter och nyckeltal för kalenderåret 2022 och nu senast för 2023. Vi har valt att prioritera de fem hållbarhetsmål där vi kan göra störst skillnad.

 

QD älskar Hållbarhet! 2
GOD HÄLSA & VÄLBEFINNANDE QD ska skapa förutsättningar för en bättre och mer hållbar arbetsdag. Då blir fokus på god hälsa och välbefinnande ett naturligt mål.
JÄMSTÄLLDHET QD ska agera som god samhällsaktör inom hållbarhet och jämställdhet. Därför väljer vi att fokusera på jämställdhet som ett prioriterat mål.
HÅLLBAR ENERGI FÖR ALLA QD driver data-center som brukar mycket energi. Därför är det naturligt för oss att fokusera på hållbar energi för alla som ett mål.
ANSTÄNDIGA ARBETSVILLKOR & EKONOMISK TILLVÄXT QD ska vara en attraktiv och lång-siktigt hållbar arbetsplats. Därför är anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt ett naturligt mål.
HÅLLBAR KONSUMTION & PRODUKTION IT-branschen nyttjar produkter med relativt hög miljöpåverkan och därför blir hållbar konsumtion och produktion ett viktigt mål.

För er som vill titta närmare på vår Hållbarhetsrapport och läsa mer om vårt hållbarhetsarbete kan du hitta hela rapporten här nedanför under rubriken Relaterad Media.

Dessutom har vi under 2023 certifierat QD enligt miljöstandarden ISO 14001. Lär mer om det här!

QD 💖 Hållbarhet!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>