Hem NYHETER Sara Tocklin ny HR-chef i Svevia

Sara Tocklin ny HR-chef i Svevia

Publicerat av: Redaktionen
Sara Tocklin ny HR-chef i Svevia 2

Sara Tocklin, ny HR-chef i Svevia.

rollen som Director Corporate Affairs, med ansvar för HR, kommunikation och säkerhet.

– Jag är mycket glad över att Sara Tocklin har valt att komma till Svevia. Hon har lång erfarenhet från ingenjörstung, decentraliserad verksamhet. Jag ser fram emot att hon, med sina mycket goda ledaregenskaper, sin insikt om HR:s betydelse för affärerna samt sin positiva energi, på ett bra sätt kommer att bidra till Svevias fortsatta utveckling, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef i Svevia.

Sara Tocklin har lång och gedigen erfarenhet från arbete med HR-frågor i organisationer som i mångt och mycket bygger på ingenjörskunskap och projektstyrning.

– Det ska bli spännande och jag ser fram emot att få komma till Svevia. Jag vill vara en stolt ambassadör och trivs i branscher av den här typen, där medarbetarna och deras kompetens är avgörande för bolagets framgång och där verksamheten syns och har betydelse för många i vardagen. Jag gillar utmaningar och i vår bransch är en av utmaningarna att vara en attraktiv arbetsgivare för de medarbetare som behöver arbeta långt ifrån hemmet, säger Sara Tocklin, ny HR-chef i Svevia.

Sara Tocklin kommer att ingå i Svevias koncernledning och tillträdde tjänsten den 2 november 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>