Toughbook och circular computing ingår hållbarhetssamarbete i mitten av 2022
Hem CIRKULÄR EKONOMI Toughbook och circular computing ingår hållbarhetssamarbete i mitten av 2022

Toughbook och circular computing ingår hållbarhetssamarbete i mitten av 2022

Publicerat av: Redaktionen

Circular Computing kommer att återtillverka TOUGHBOOK-enheter och först ut blir datorplattan TOUGHBOOK G1 med förväntad tillgänglighet i mitten av 2022.

Organisationen kommer att ta äldre TOUGHBOOK-enheter, återtillverka dem och på så sätt ge dessa nytt liv – vilket massivt ökar hållbarheten och minskar koldioxidutsläppen.

Den första återtillverkade G1-enheten förväntas ge en koldioxidutsläppsbesparing på 316 kg per enhet.

Varje enhet som hanteras av Circular Computing genomgår en omfattande omtillverkningsprocess som tar minst 5 timmar i anspråk och innebär att både enhetens inre och yttre återställs till nyskick. Därefter tar en omfattande kvalitetskontroll vid. Enheter kommer att återtillverkas enligt BS8887-standarden av fullt kvalificerade tekniker inom Circular Computings specialbyggda toppmoderna produktionsanläggning.

Toughbook och circular computing ingår hållbarhetssamarbete i mitten av 2022

”Vi är mycket stolta över att vara den första robusta datorleverantören att ta till sig denna miljömässigt hållbara möjlighet tillsammans med Circular Computing. Vårt mål är att våra kunder i framtiden aldrig behöver slänga en TOUGHBOOK-enhet”, kommenterar Kevin Jones, Operations Director på Panasonic Mobile Business Solutions Europe

När den första återtillverkade TOUGHBOOK-modellen är tillgänglig kommer arbetet med andra populära modeller i sortimentet att följa.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>