Sladdställ för medicinska produkter
Hem ELEKTRONIK Sladdställ för medicinska produkter

Sladdställ för medicinska produkter

Publicerat av: Redaktionen

OEM Electronics leverantör Feller tillverkar sladdställ och innehar bland annat godkännanden för användning i medicinska produkter.

Sladdställ för medicinska produkterPå dessa sladdställ ställs högre krav avseende design och säkerhet.

Kraven är olika i olika delar av världen men gemensamt för alla är att de genomgår tuffare tester och kontroller av bland annat hållbarhet och ledningsförmåga än vad som görs i normala fall. Vid vissa tillfällen ställs även krav vad gäller EMC-läckage och störningar vilket kan kräva en speciell typ av kabel. Ibland behöver produkten säkras för att undvika strömbortfall, då finns speciella apparatkontakter med låsningsmöjligheter.

I många fall kopplas flera medicinska apparater ihop, exempelvis för att utföra olika mätningar. Det kan då finnas ett behov av potentialutjämning, även kallat funktionsutjämning. Detta gör man för att få bättre funktion på apparaten och jämna ut eventuella ström-/spänningspikar mellan enheterna. Även detta är något Feller har goda kunskaper om.

oemelectronics.se hittar du mer information om sladdställ och resten av det stora sortiment vi erbjuder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>