Verdion färdigställer ny logistikanläggning i Jönköping
Hem TRANSPORT Verdion färdigställer ny logistikanläggning i Jönköping

Verdion färdigställer ny logistikanläggning i Jönköping

Publicerat av: Redaktionen

Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, tillkännagav idag färdigställandet av en ny logistikanläggning i Södra Stigamo utanför Jönköping, en av Sveriges viktigaste strategiska knutpunkter för godstransporter.

Områdets lokala hyresgäster inkluderar bland annat DHL, Schenker, Elgiganten, IKEA, Husqvarna, UPS, Unilever, PostNord, DSV, Bring och ArlaFood.

Den toppmoderna, inflyttningsbara anläggningen på 20 500 kvm med kvalitetsnivå BREEAM Very Good ligger vid E4:an, ca 25 minuter från Jönköpings flygplats och två intermodala godsterminaler.

Den har utformats för att vara marknadsledande, med fokus på hållbarhet, verksamhets- och energieffektivitet och kan vid behov delas upp i två separata enheter på 10 811 kvm respektive 9 695 kvm.

Verdion färdigställer ny logistikanläggning i Jönköping

Fredrik Salman, Investment Manager på Verdion

Fredrik Salman, Investment Manager på Verdion, säger: ”Södra Stigamo är ett strategiskt och väletablerat logistikområde, med mycket goda förbindelser. Läget möjliggör för leveranser inom 24 timmar till samtliga större nordiska städer. I takt med att hyresgästernas förtroende stärks ser vi en växande attraktionskraft till detta område, med alla de möjligheter det har att erbjuda försörjningskedjan.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>