Actemium lanserar ny affärsenhet - Actemium Energy AI
Hem ENERGI Actemium lanserar ny affärsenhet – Actemium Energy AI

Actemium lanserar ny affärsenhet – Actemium Energy AI

Publicerat av: Redaktionen

Actemium Sverige är stolta att få presentera den nya affärsenheten – Actemium Energy AI.

Actemium Energy AI är en specialistaffärsenhet som kommer att arbeta med virtuell utveckling och AI-baserade lösningsmetoder och support inom energisektorn.

Actemium Energy AI kommer att bidra till att stärka Actemiums position på marknaden och diversifiera företagets erbjudande.

Med affärsenhetens kompetens inom AI kommer den att vara en värdefull resurs för att bygga framtidens support och expertis inom virtuell teknik, optimering och simulering.

”Genom att nyttja den senaste tekniken inom AI kan vi genomsöka stora datamängder för att upptäcka dolda lösningar. Oavsett om det handlar om att höja ett systems effektivitet eller att minska underhållsavbrott, står AI som ett nytt och viktigt verktyg där vi nu kan erbjuda en innovativ lösning för våra kunders behov” säger Léon Löwered, Head of Innovation and Technology som leder Energy AI tillsammans med Marie Kurtin, affärsenhetchef.

Actemium lanserar ny affärsenhet - Actemium Energy AI”Fördelarna för Actemium är stora. Idag ser vi att det finns en brist inom AI kompetens. Här kommer vi nu med hjälp av Actemium Energy AI kunna bidra till hög teknisk kompetens och goda samarbeten för hela nätverket,” säger Thomas Fogelström Regionchef VINCI Energies Sweden West.

Den nya enheten består av ett dynamiskt team av erfarna civilingenjörer från framför allt fordonsindustrin och kommer växa under året med nya medarbetare. Läs mer och kontakta affärsenhetschef via nedan länk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>