Amadeus ger reseteknologisk expertis till Sustainable Hospitality Alliansen
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Amadeus ger reseteknologisk expertis till Sustainable Hospitality Alliansen

Amadeus ger reseteknologisk expertis till Sustainable Hospitality Alliansen

Publicerat av: Redaktionen

Amadeus är det första globala reseteknologiska företaget som blir medlem i branschorganet ”Sustainable Hospitality Alliance”.

Alliansen samarbetar för att bygga en mer hållbar besöksnäringssektor.

Amadeus ger reseteknologisk expertis till Sustainable Hospitality Alliansen

Amadeus har anslutit sig till ”Sustainable Hospitality Alliance” (alliansen) för att stödja en mer välmående och ansvarsfull hotellsektor. Som en ledande, global aktör i hjärtat av rese- och turismsektorn ser Amadeus stor potential att arbeta tillsammans med och knyta an till besöksnäringens intressenter och tillsammans bidra på resan mot alliansens mål om ”Net Positive Hospitality” – dvs. att se till att branschen ger tillbaka till destinationer mer än de tar.

Sustainable Hospitality Alliance med bidragsmedlemmar, inkluderande 27 världsledande hotellföretag med en kombinerad räckvidd på över 50 000 fastigheter, samlar engagerade besöksnäringsföretag och även den bredare resevärdekedjan, såsom ägare, investerare och leverantörer för att ta itu med viktiga utmaningar som påverkar människor och platser runt om i världen relaterade till besöksnäringen. Genom strategiska initiativ och globala nätverk utvecklar organisationen praktiska program för att skapa en välmående och ansvarsfull besökssektor som bidrar till en positiv nettopåverkan på destinationer.

Som en del av sitt medlemskap kommer Amadeus att ha en permanent position i Senior Advisory Council som inrättades för att ge strategisk rådgivning, skapa ett nätverk av inflytelserika ledare och driva förändring mot Net Positive Hospitality. Viktiga fokusområden för Amadeus inkluderar utbildning, tillgänglighet och att hjälpa resenärer och gäster att fatta välgrundade beslut.

Glenn Mandziuk, CEO, Sustainable Hospitality Alliance, meddelar: ”Att ha Amadeus breda, globala reseexpertis i diskussionen med alliansen är banbrytande. Att få ombord Amadeus till vårt Senior Advisory Council är ett viktigt steg för att ta itu med de utmaningar som besöksnäringen står inför. Att ha Amadeus som medlem kommer att hjälpa oss att driva vår samarbetsstrategi på resan till Net Positive Hospitality. Alliansen är byggd för branschen, av branschen, för att leverera positiva resultat inte bara till gästfrihetsaktörer utan också för miljön, lokala samhällen och bevarande av kulturen.”

Francisco Pérez-Lozao Rüter, President, Hospitality, Amadeus adderar: ”Vårt medlemskap i alliansen speglar vår bredare ambition att arbeta för en mer hållbar resebransch. Tack vare vår position som en global leverantör av reseteknologi ser vi fram emot att ge ett meningsfullt bidrag till alliansen. Genom att dela insikter och erfarenheter baserade på vår bästa praxis inom alla resesektorer strävar vi efter att hjälpa till att påskynda utvecklingen av branschens mål mot ”Net Positive Hospitality”. Att bygga en mer hållbar reseindustri är ett mål som Amadeus delar.”

Som en del av ett bredare engagemang för hållbarhet arbetar Amadeus med sitt stora nätverk av kunder och partners för att erbjuda mer hållbara resealternativ, och är också medlem i Green Software Foundation och Travalyst-koalitionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>