Anna Felländer och Theo Blakwell Londons CDO bidrar till en smartare stad
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Anna Felländer och Theo Blakwell Londons CDO bidrar nu till en smartare stad

Anna Felländer och Theo Blakwell Londons CDO bidrar nu till en smartare stad

Publicerat av: Redaktionen

Den 3-4 maj går Stockholm Smart City Conference och Expo av stapel på Kista Mässan i Stockholm.

En unik arena och den största i sitt slag med 200 utställare och 200 talare.

Politiken, näringslivet och offentlig sektor möts under ett tak för att driva företag och samhälle framåt och utveckla den smarta staden, genom ny teknik.

Anna Felländer, grundare av Anch AI och Josefin Rosén, AI-expert på SAS Institute går på djupet i hur man bör implementera ansvarsfull, pålitligt och hållbar AI-driven innovation. De kommer att diskutera de krav som ställs på en organisation i och med att AI blir en allt större del av verksamheten, för utan ordentlig styrning kan AI resultera i oavsiktliga etiska fallgropar som snabbt kan växa utanför all kontroll.

Framtidens stad står inför många utmaningar

Stockholm Smart City är Sveriges viktigaste event för stadsutveckling. Här samlas näringsliv, offentlig sektor och politiken för att diskutera och inspireras och att hitta lösningar med hjälp av framtidens teknik. Upptäck banbrytande innovationer på mässgolvet, mängder med aktiviteter på plats och en storslagen konferens. Det är ett 100-tals talare på plats under två dagar. Theo Blakwell, CDO City of London och Oleg Polvynko, CIO – Kyiv City Council delar med sig av sina erfarenheter och de utmaningar deras städer står inför. Sandra Baer, programdirector Personal Cities vars organisation arbetar för att främja stadsutveckling bjuder in till ett samtal om, hur man kan inspirera städer att tänka annorlunda. Alexander Ståhle, Stadsforskare och stadsplanerare – Spacescape presenterar Sveriges största forskningsprojekt om framtidens smarta gator och polisen är på plats med kriminalkommissarie Jan Olsson för att diskutera cyberkriminalitet. Stockholm Stad arrangerar ett Start-Up område med mängder av spännande start-ups på plats och innovationer från världens alla hörn samlas i Smart City loungen för att diskutera framtidens städer.

Tre event skapar en unik arena

Anna Felländer och Theo Blakwell Londons CDO bidrar till en smartare stadParallellt med Stockholm Smart city arrangeras Stockholm Tech Show samt Nordic Mobility Conference & Expo, mötesplatsen för framtidens urbana mobilitetsmodeller. De tre eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt genom ny teknik. En mötesplats med extra allt 100-tals talare i högaktuell konferens, över 200 utställare, Start-Up område arrangerat av Stockholm Stad, Hackaton, branschmingel med först klassisk underhållning och mycket mer.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>