Blomstra ingår samarbete med Bower
Hem MILJÖ Blomstra ska samarbeta med Bower

Blomstra ska samarbeta med Bower

Publicerat av: Redaktionen

Grattis till alla Blomstra-konsumenter! Numera kan du tjäna poäng genom att panta dina förpackningar i återvinningsappen Bower.

Blomstra ingår samarbete med BowerPoängen kan sedan omvandlas till pengar, rabatter eller doneras.

Blomstra och Bower går hand i hand för att motivera konsumenter att återvinna sina förpackningar. Ladda ner appen Bower, registrera dig och skanna sedan streckkoden på dina Blomstra-förpackningar när innehållet tagit slut. De kan sedan pantas på en allmän återvinningsstation alternativt i flerfackskärl för dig som bor i villa eller miljörum för dig som bor i lägenhet. Du kan enkelt registrera din egen återvinningsplats i appen.

Bower är en digital återvinningsapp med över 580 000 registrerade användare som tillsammans har pantat över 73 miljoner förpackningar vilket resulterat i att över 3 miljoner kg koldioxid besparats. Att belöna konsumenter för ett korrekt beteende och lära in nya vanor ser vi som ett viktigt steg i att skapa en cirkulär ekonomi där förpackningar återanvänds och återvinns på ett effektivt sätt.

Vi är stolta att tillsammans med Bower inspirera och engagera konsumenter att ta ansvar för sin återvinning och bidra till en bättre framtid, säger Erika Görjevik, hållbarhetschef på Miljöcenter.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>