Revolutionerar upplevelsen av elbilsladdning: CTEK lanserar CHARGESTORM CONNECTED 3 i Sverige och EU-länderna
Hem ENERGI CTEK lanserar CHARGESTORM CONNECTED 3 i Sverige och EU-länderna

CTEK lanserar CHARGESTORM CONNECTED 3 i Sverige och EU-länderna

Publicerat av: Redaktionen

CTEK, den globala ledaren inom innovativa batteriladdningslösningar, är glada att tillkännage lanseringen av sin mest avancerade elbilsladdare hittills: CHARGESTORM CONNECTED 3 (CC3).

Det är ett betydande framsteg inom laddteknik för elbilar vilket markerar början på ett nytt kapitel inom laddinfrastruktur för elbilar i Sverige och EU-länderna.

CC3 har en slående design med en elegant, sofistikerad svart finish, ett bevis på CTEKs engagemang för estetik.

Utöver det visuella intrycket levererar CC3 en kraftfull prestanda med upp till 22 kW effekt och passar både enkla och dubbla uttag på ett kraftfullt sätt.

CHARGESTORM CONNECTED 3 har Nanogrid-teknik för dynamisk lastbalansering som säkerställer en balanserad kraftdistribution som tillgodoser behoven hos elbilar och hushåll. Dess inbyggda Wi-Fi och 4G-modem (tillval) möjliggör en bättre anslutning och sömlösa installationer. Dubbla Ethernet-portar ger också stöd för avancerade nätverkskonfigurationer.

CC3 är mer än en laddare – den är en inkörsport till framtidens smarta elbilsladdning. Med robust cybersäkerhet och beredskap för banbrytande teknik som ISO15118, V2G (Vehicle to Grid) och V2X (Vehicle to Everything) ligger CC3 i framkant när det gäller innovation inom elbilsladdning.

CC3 har en användarvänlig design för väggmontering som förenklar installationen. Funktioner som håltagning och daisy chain-funktioner för ström- och nätverkskablar visar CTEKs engagemang för användarvänlighet. Kompatibilitet med OCPP 2.0.1-standarden säkerställer CC3:s sömlösa integration med olika system.

Revolutionerar upplevelsen av elbilsladdning: CTEK lanserar CHARGESTORM CONNECTED 3 i Sverige och EU-länderna

Daniel Forsberg, Marketing Manager EVSE på CTEK, betonar: ”CHARGESTORM CONNECTED 3 är inte bara en avancerad elbilsladdare. Den representerar den perfekta sammansmältningen av teknik och design, vilket driver oss mot en mer uppkopplad och effektiv framtid för e-mobilitet i Sverige och i hela EU.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>