Bravida levererar hållbar sprinklerlösning på distans till alla Vasakronans fastigheter i Stockholm
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Bravida levererar hållbar sprinklerlösning på distans till alla Vasakronans fastigheter i Stockholm

Bravida levererar hållbar sprinklerlösning på distans till alla Vasakronans fastigheter i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Bravida har tecknat avtal med Vasakronan för drift och underhåll av sprinkler i Vasakronans samtliga fastigheter i Stockholm.

En stor del av leveransen sker på distans med hjälp av Bravidas digitala lösning Sprinkler Remote.

Bravidas digitala lösning Sprinkler Remote ger fastighetsägare en snabb överblick i alla sina fastigheter och kan säkerställa både regelbundna kontroller och kravuppfyllnad.

Vid ett larm i en sprinkleranläggning ger systemet snabb åtkomst till händelsedata vilket ger Bravidas tekniker en tydlig bild av sprinkleranläggningen i realtid och historiskt redan innan man åker ut till kund.

Bravida levererar hållbar sprinklerlösning på distans till alla Vasakronans fastigheter i Stockholm– Genom Sprinkler Remote får vi en proaktiv dataöverblick som minskar antalet resor och därmed klimatavtrycket. Vi har samarbetat med Vasakronan sedan 2014 och de har alltid legat i framkant med deras hållbarhetsarbete. Vi har haft ett nära samarbete med Vasakronan där de har fått utvärdera vår lösning och vi är glada att det nu har resulterat i ett femårigt avtal. Vi hoppas nu att fler fastighetsägare kommer upptäcka fördelarna av digitalisering och hållbarhetsaspekten genom detta arbetssätt, kommenterar Tobias Pedersen, avdelningschef för Sprinkler Stockholm på Bravida.

Avtalet påbörjades 1 januari 2024 och pågår till 31 december 2029.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>