Eva-Marie Byberg blir vice vd på Sekab
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Eva-Marie Byberg blir vice vd på Sekab

Eva-Marie Byberg blir vice vd på Sekab

Publicerat av: Redaktionen

Sekab har utsett hållbarhetschef Eva-Marie Byberg till vice vd.

Detta speglar övertygelsen att hållbarhet står i centrum för företagets utveckling och framtid.

Eva-Marie Byberg anslöt till Sekab på hösten 2022 som hållbarhetschef med ansvar för en funktion som arbetar med hållbarhet, kommunikation och påverkansarbete.

Nu breddas hennes roll till att bli vice vd, men också ansvarig för strategi. 

– Denna förändring stärker Sekabs strategiska utvecklingsarbete. Vi är glada över att Eva-Marie vill fortsätta att bidra till den gröna omställningen i denna roll. Jag kan också konstatera att vi med detta tydliggör att för Sekab är hållbarhet och strategi två sidor av samma mynt, säger Emil Källström, vd på Sekab.  

Eva-Marie Byberg blir vice vd på Sekab

Sekab har utsett hållbarhetschef Eva-Marie Byberg

Eva-Marie Byberg tillträdde sin nya roll den 8 maj. 

– Som en fossilfri aktör i en kraftigt fossilberoende sektor står Sekab i startgroparna för att nå nästa nivå. Vår långa erfarenhet av att producera hållbara alternativ till de baskemikalier industrin behöver för att ställa om i kombination med en hunger att utvecklas ger oss en stark position. Att få förtroendet att ta en ännu större roll i vår utveckling känns väldigt inspirerande, säger Eva-Marie Byberg.  

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>