Tyréns och Siemens ingår partnerskap för hållbar samhällsutveckling
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Tyréns och Siemens samarbetar för hållbar samhällsutveckling

Tyréns och Siemens samarbetar för hållbar samhällsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Tyréns och Siemens har ingått ett partnerskap med syfte att främja hållbar samhällsutveckling.

Genom partnerskapet blir Tyréns en del av ekosystemet Siemens Xcelerator – en öppen, digital affärsplattform som sammanför kunder, branschpartners och utvecklare för att tillsammans upptäcka, utbyta och skapa innovativa, hållbara lösningar.

Tyréns är den första och hittills enda samhällsbyggnadsaktören på Siemens Xcelerator i Norden.

Siemens bidrar med erfarenheter, kunskap och lösningar inom automation, elektrifiering och digitalisering av industri och fastigheter. Tyréns, som ledande konsulter inom samhällsbyggnad, bidrar med kompetens och erfarenhet inom stadsutveckling och infrastruktur.

– Vi ser fram emot ett ökat samarbete genom partnerskapet med Siemens, vilket ger oss möjlighet att erbjuda mervärde till kunderna – med bättre samarbeten, smartare lösningar och ökad hållbarhet i samhällsbyggandet. För att göra den förflyttning som krävs för att skapa ett mer hållbart samhälle behöver vi samverka, mellan olika sektorer och branscher. Genom partnerskapet kan vi tillsammans göra verklig skillnad, säger Cecilia Granath, vd på Tyréns Sverige.

Tyréns och Siemens ingår partnerskap för hållbar samhällsutveckling

Andreas Finnstedt, Country Director för Siemens Smart Infrastructure och Cecilia Granath, VD för Tyréns Sverige.

– Siemens och Tyréns möts i passionen för innovation och vi delar övertygelsen om att de utmaningar samhället står inför kräver nya hållbara lösningar när det kommer till samhällsplanering. Vårt partnerskap möjliggör ett nära samarbete från tidigt skede till slutprodukt, något som kommer gynna både kunder och slutanvändare, säger Andreas Finnstedt, Country Director för Siemens Smart Infrastructure i Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>