Fastighetsägarna GFR och ChargeNode inleder samarbete kring elbilsladdning.
Hem ENERGI Fastighetsägarna GFR och ChargeNode inleder samarbete kring elbilsladdning.

Fastighetsägarna GFR och ChargeNode inleder samarbete kring elbilsladdning.

Publicerat av: Redaktionen

I en tid när intresset för elbilar ständigt ökar samtidigt som det är brist på laddinfrastruktur har Fastighetsägarna GFR och ChargeNode tagit täten med ett tydligt initiativ.

Tillsammans ska de driva på utvecklingen och göra det enklare för fastighetsägare i omställningen till en mer hållbar verksamhet.

ChargeNode kommer att hjälpa Fastighetsägarna GFR:s medlemmar med ett heltäckande utbud för elbilsladdning i en stor del av mellersta och södra Sverige.

Då pratar vi främst om ChargeNode Power Bar och ChargeNode Power Light. Med den egenutvecklade och patentsökta laddtekniken för storskalig elbilsladdning kan flera bilar dela på en central laddenhet.

Eftersom ChargeNode dessutom samarbetar med flera etablerade tillverkare av laddboxar finns det utmärkta lösningar även för fastighetsägare med ett mindre fastighetsbestånd. Så nu är det komplexa och tidskrävande uppdraget att välja laddpartner historia.

En enklare omställning till en hållbar verksamhet.
– Genom samarbetet med ChargeNode kan vi erbjuda våra medlemmar prisvärda, effektiva och skräddarsydda laddlösningar. På så sätt blir det enklare att ställa om till en mer hållbar verksamhet, förklarar Freja Bramsen som är chef för medlem och marknad på Fastighetsägarna GFR.

Fastighetsägarna GFR och ChargeNode inleder samarbete kring elbilsladdning.Niklas Berg som är Co-founder på ChargeNode är övertygad om att samarbetet kommer att göra det lättare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att bli mer attraktiva och placeras i miljömässig framkant.
– Våra unika laddsystem är utformade för att vara smarta, hållbara och bekymmersfria. Vi är stolta över att stödja Fastighetsägarna GFR i deras strävan mot ett hållbart fastighetsföretagande. Det här samarbetet kommer inte bara gynna medlemmarna i Fastighetsägarna GFR utan också förenkla användningen av eldrivna fordon för hyresgäster och boende i bostadsrättsföreningar.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>