Flisby lanserar Stenguiden - En digital guide med tips, råd och inspiration till trädgårdsprojektet!
Hem LIVSSTIL Flisby lanserar Stenguiden – En digital guide med tips, råd och inspiration till trädgårdsprojektet!

Flisby lanserar Stenguiden – En digital guide med tips, råd och inspiration till trädgårdsprojektet!

Publicerat av: Redaktionen

Flisby har lång och gedigen erfarenhet av att planera olika sorters trädgårdar och vet vilken sten som passar var.

Nu har företaget samlat några av sina tips och råd i en digital guide.

I Stenguiden hittar man allt från hur man lägger plattor och bygger murar till information om olika materialval och praktiska frågor.

Guiden ska på ett enkelt sätt hjälpa kunderna förverkliga sitt projekt. För att ytterligare underlätta trädgårdsprojektet finns även den digitala tjänsten ”Boka en stenexpert” tillgänglig, där man kan få digital rådgivning online med en av Flisby stenexperter.

Flisby lanserar Stenguiden - En digital guide med tips, råd och inspiration till trädgårdsprojektet!Besök flisby.se för att se den digitala Stenguiden.

Hos oss på Flisby får du all den hjälp du behöver, vi har bred kunskap och lång erfarenhet. Vi har sju butiker runt om i Sverige där våra produkter presenteras i sin rätta miljö i våra utställningar. Flisby.se har öppet dygnet runt, där du snabbt och smidigt kan lägga din beställning och få den levererad hem till dig. Du betalar tryggt och enkelt med Klarna.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>