Weibulls by Claus Dalby – en ny frökollektion för blomsterälskare
Hem LIVSSTIL Weibulls by Claus Dalby – en ny frökollektion för blomsterälskare

Weibulls by Claus Dalby – en ny frökollektion för blomsterälskare

Publicerat av: Redaktionen

Varumärket Weibulls, som är en del av Econova, presenterar stolt sin senaste blomsterkollektion – Weibulls by Claus Dalby.

Kollektionen, som innehåller 32 olika frösorter, är framtagen i samarbete med den danska trädgårdsinspiratören Claus Dalby, som folkbildat och entusiasmerat både genom sina böcker och tv-program.

Weibulls by Claus Dalby – en ny frökollektion för blomsterälskareHan har med sina femhundratusen följare på Instagram nått långt över Danmarks gränser och är en välkänd trädgårdsprofil även i Sverige.

“Vi är så stolta och glada över frökollektionen och samarbetet med Claus Dalby”, säger Anette Johansson, Produktchef Frö på Weibulls. “Weibulls by Claus Dalby är en inspirationskälla för alla trädgårdsentusiaster. Tillsammans erbjuder vi ett sort- och färgkoncept som skapar magi i krukor och rabatter.”

Kvalitet och kreativitet

Samarbetet kombinerar högkvalitativa fröer med Claus Dalbys gedigna kunskap och kreativitet. Kollektionen erbjuder en unik möjlighet för odlingsentusiaster att återskapa Claus Dalbys fantastiska färgkombinationer i sina egna trädgårdar och på balkongen. Fröpåsarna pryds av Claus vackra blomsterbilder, tagna hemma hos honom i Aarhus i Danmark.

“Att se ett frö gro och växa är själva meningen med livet!” säger Claus Dalby.

I samband med lanseringen öppnas även dörrarna till Claus digitala universum, där han ger tips och idéer för blomsterodling under hela säsongen.

Samarbetet innefattar:

  • En exklusiv frökollektion inspirerad av Claus Dalbys egen trädgård och färgkombinationer. Kollektionen består av 32 handplockade frösorter i fyra olika färgställningar: Lila oas, Nattens ljus, Rosa drömmar och Skimrande afton.
  • Tips och idéer till att skapa vackra och färgkoordinerade blomsterarrangemang i krukor och rabatter.
  • Tillgång till en digital blomstervärld med lärorikt och härligt innehåll från Claus Dalby för odling under hela säsongen.

Weibulls by Claus Dalby kommer att lanseras online och i butik i november. För mer information och för att utforska Claus digitala blomsteruniversum, besök weibulls.com/clausdalby.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>