Gästrike Vatten är samarbetspartners i Water Challenge
Hem MILJÖ Gästrike Vatten AB ska samarbeta med Water Challenge

Gästrike Vatten AB ska samarbeta med Water Challenge

Publicerat av: Redaktionen

Världen står inför en global utmaning och tillsammans med Microsoft och flertal aktörer i Gävleborgs län och Skåne län arrangerar Venture Cup en ny tävling för dig med en affärsidé för hantering av vattenresurser och hållbar vattenförsörjning!

Genom att delta i Water Challenge får du exponering, garanterad feedback, inspiration samt tillgång till ett professionellt nätverk vilket ger din affärsidé möjligheter att växa.

Du har också möjlighet att vinna 75 000 SEK för att fortsätta utveckla din idé!

Gästrike Vatten är samarbetspartners i Water ChallengeTävlingen Water Challenge är öppen och har deadline 14 februari 2023, missa inte möjligheten att kunna vara med och göra skillnad.

Tävlingen finansieras och stöds av Microsoft och samordnas av Venture Cup Sverige. Samarbetspartners är Gästrike Vatten AB, Gävle Innovation Hub, Sandbacka Science Park, Sandvikens Kommun, Gävle kommun, Högskolan i Gävle, Sandviken Energi AB, Movexum AB, Invest in Skåne, Win Water och Innovation Skåne.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>