Green Cargos års- och hållbarhetsredovisning 2023
Hem TRANSPORT Green Cargos års- och hållbarhetsredovisning 2023

Green Cargos års- och hållbarhetsredovisning 2023

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska välståndet bygger i stor utsträckning på exportindustrins framgångar.

Den svenska skogen, malmen och bilindustrin lägger grunden till jobb och intäkter i hela landet och den spårburna infrastrukturen är viktig för den svenska basindustrins verksamheter.

Våra kunders fortsatta konkurrenskraft kan bevaras och fossilfria värdekedjor kan utvecklas genom tillförlitliga, pålitliga och kostnadseffektiva järnvägstransporter.

Svensk järnväg är en överlägsen logistikkomponent med sitt låga klimatavtryck och spelar en väsentlig roll som ett energieffektivt och kapacitetsstarkt transportalternativ. Klimatsmarta, yt- och energieffektiva godstransporter på järnväg är avgörande för Sveriges välstånd och konkurrenskraft. I en tid där varje ton minskat koldioxidutsläpp är av betydelse är Green Cargo en hållbar samarbetspartner som erbjuder säkra, effektiva och tillförlitliga logistiklösningar för svenska industriföretag och för Sverige som handelsnation.

Green Cargos års- och hållbarhetsredovisning 20232023 är resultatmässigt det tuffaste året i Green Cargos historia. Samtidigt är bolagets resultat också en temperaturmätare på konjunkturläget och andra externa omständigheter. Att öka tillförlitligheten och höja kvalitet mot kund samtidigt som bolaget förenklar och effektiviserar de interna processerna blir tydligt fokus under 2024.

Läs mer i Green Cargos års- och hållbarhetsredovisning 2023.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>