Green Cargos nya webbplats möter marknadens och kundernas behov
Hem TRANSPORT Green Cargos nya webbplats möter nu marknadens och kundernas behov

Green Cargos nya webbplats möter nu marknadens och kundernas behov

Publicerat av: Redaktionen

Nu möter vi marknadens och kundernas behov av en användarvänlig webbplats, där viktiga parametrar som höjd kvalitet på innehåll, funktioner och kopplingar har fokus.

En ny viktig funktion är att våra kunder kan logga in i vår kundportal – Green Cargo Connect – direkt via webbplatsen.

Fördelar för våra befintliga och potentiella kunder

Det ska bli lättare för våra kunder att välja rätt tjänst för sina transporter. Därför har vi utgått efter just transportbehoven. Fast eller rörlig kapacitet? Det väljer våra kunder lättare nu.

En sökningsbar karta över vårt närverk har varit efterfrågat, och den finns nu tillgänglig under sidan Våra tjänster. Kartan visar vilka orter som ingår i vårt vagnslastnätverk, vårt intermodala nätverk samt våra utrikes direktlinjer.

Webbplatsen är den primära kanalen för bolagets kunder och andra intressenter

På webbplatsen ska besökaren inte bara kunna ta del av trafikinformation, tjänsteutbud och hur bokningsprocessen går till, utan även senaste nyheter, finansiell information, våra insatser inom hållbar logistik och Green Cargos påverkansarbete för bättre förutsättningar för gods på järnväg.

Webbplatsen är också en av de externa kanaler vi använder för att marknadsföra oss som en hållbar och trygg arbetsgivare. På karriärsidan berättar vi om hur det är att jobba på Green Cargo. Som medarbetare på Green Cargo gör du skillnad på riktigt – både nu och i framtiden.

Green Cargos nya webbplats möter marknadens och kundernas behov

Samarbete för synergier, automatisering och funktioner som effektiviserar

Arbetet har bedrivits i samarbete med Consid, ett IT- och techbolag, som är experter på alla delar inom digital transformation, kommunikation och utveckling. Valet av plattform föll på SiteVision, som utvecklar CMS för webbplatser och intranät. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sedan 2009 enligt det oberoende analysföretaget Web Service Award.

Höjd kvalitet på innehåll, funktioner och kopplingar

– Vi har byggt en ny interaktiv och säljande webbplats som stöttar marknaden och dess behov. Vi har skapat en robust lösning för utveckling, förvaltning och support som bidrar till att framtidssäkra och effektivisera både vårt interna arbete och tillgodose våra intressenters behov, men också möjliggör bättre arbete med SEO. Den nya webben uppfyller webbdirektiv och tillgänglighetskrav för att upprätthålla bra service till samtliga intressegrupper. Med vår nya webb ska vi stärka vårt varumärke som det innovativa, digitala och moderna bolag vi vill vara och uppfattas som, säger Maria Lindholm, Communication Officer, Green Cargo.

Välkommen in till Green Cargos nya webbplats!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>