Nya avtal avseende elektronik- och elmotorservice
Hem ELEKTRONIK Nya avtal avseende elektronik- och elmotorservice

Nya avtal avseende elektronik- och elmotorservice

Publicerat av: Redaktionen

Jernbros avdelning Komponentservice har den senaste tiden tecknat två avtal avseende Garanterad Reparation, liksom ett samarbetsavtal.

Gällande Garanterad reparation har nytt avtal signerats med Gunnebo Industries i Växjö.

Avtalet gäller till att börja med i fem år och innefattar Gunnebos produktionsutrustning för tillverkning av lyftkrokar.
Nya avtal avseende elektronik- och elmotorservice

Mats Ahrling på Jernbro och Irina Calerin på RS Integrated Supply har ingått samarbetsavtal

Sedan tidigare har Komponentservice också nyligen upprättat ett femårigt Garanterad Reparationsavtal med Södra Wood Unnefors för deras kantmaskin.

Dessutom är ett samarbetsavtal tecknat med RS Integrated Supply som ombesörjer förrådshanteringen för Astra Zeneca i Södertälje. Avtalet gäller till 2027 och avser reparationer av elektronik och elmotorer. RS Integrated Supply har utsett Jernbro till sin preferred supplier.

Garanterad Reparation innebär det att Jernbro förbinder sig att reparera elektronik, elmotorer och elmotorstyrningar ett bestämt antal år framåt i tiden. Det är ett bra alternativ framför nyinvestering eller retrofit för att säkra upp äldre maskiners drift inför framtiden.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>