PE Teknik & Arkitektur tecknar ramavtal med Tyresö kommun och Tyresö Bostäder
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH PE Teknik & Arkitektur tecknar ramavtal med Tyresö kommun och Tyresö Bostäder

PE Teknik & Arkitektur tecknar ramavtal med Tyresö kommun och Tyresö Bostäder

Publicerat av: Redaktionen

Tyresö kommun och dess bostadsbolag Tyresö Bostäder har tecknat nytt ramavtal inom landskapsarkitektur med PE Teknik & Arkitektur.

Ramavtal har även tecknats med PEs planarkitekter, elkonsulter och konsulter inom offentlig belysning.

Ramavtalet inom landskapsarkitektur gäller som längst i fyra år och gör PE till förstahandsvalet för alla olika typer av kommunala projekt där landskapsarkitektkompetens kan behövas, till exempel kring parker, skolor, förskolor, bostäder eller vård- och omsorgsboenden.

PE valdes ut i konkurrens med ett stort antal andra leverantörer som lämnat anbud. PE fick höga poäng för sina referensprojekt som utvärderades med särskilt vikt vid god estetisk utformning, social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet samt förvaltningsaspekter.

PE Teknik & Arkitektur tecknar ramavtal med Tyresö kommun och Tyresö Bostäder– Tyresö är en kommun där medborgarna verkligen värdesätter närheten till naturen, vilket är något som känns väldigt inspirerande för oss på PE. Vi tycker också att det är spännande att få arbeta med blågröna system i Tyresös utemiljöer, som en del av den framtida klimatsäkringen i kommunen, säger Malin Hellström, studiochef för landskapsarkitektur på PE.

Ett exempel på samarbete är en kretsloppscentral där PE tar rollerna som både planarkitekt och landskapsarkitekt.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>