Rejlers förbinder sig att sätta klimatmål om nettonollutsläpp
Hem MILJÖ Rejlers förbinder sig att sätta nu klimatmål om nettonollutsläpp

Rejlers förbinder sig att sätta nu klimatmål om nettonollutsläpp

Publicerat av: Redaktionen

Klimatförändringarna blir allt tydligare.

Den senaste klimatforskningen från IPCC visar att det fortfarande är möjligt att begränsa den globala temperaturökningen till 1,5 grader, men vi är farligt nära den tröskeln.

Rejlers har åtagit sig att genomföra kortsiktiga och långsiktiga utsläppsminskningar i hela företaget i linje med Science Based Targets initiative (SBTi).

Rejlers koncernen har svarat på SBTi:s brådskande uppmaning till klimatåtgärder genom att förbinda sig att anpassa sig till 1,5-gradersmålet och nettonollmålen. Nästa steg är att utveckla konkreta mål som skickas till SBTi för godkännande.

Rejlers förbinder sig att sätta klimatmål om nettonollutsläpp– Världen befinner sig i en klimatkris. Utsläppen måste minskas omedelbart och ledarskap innebär att uppnå ambitiösa mål. Vi måste alla göra vad vi kan för att bidra till att mildra konsekvenserna av klimatförändringarna. Vi är stolta över att ha tagit detta viktiga steg och vårt arbete kommer nu att fokusera på att sätta våra forskningsbaserade mål med en stabil plan för att nå dem, säger Malin Ljung Eiborn, hållbarhetsdirektör, Rejlers koncernen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>