Dunstan och Ridesum ingår nytt spännande samarbete
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Dunstan och Ridesum ingår nytt spännande samarbete

Dunstan och Ridesum ingår nytt spännande samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Dunstan Häst- och Gårdsförsäkring, en utmanande aktör inom försäkringsbranschen för hästar och hästgårdar, meddelar idag sitt spännande samarbete med Ridesum, det innovativa företaget som specialiserat sig på digitala lösningar för ridsporten.

Detta samarbete tar ett banbrytande steg mot att erbjuda kunderna enkla, miljövänliga och AI-drivna verktyg för att främja miljön, hästvälfärden och kundupplevelsen.

Genom att kombinera Dunstans expertis inom försäkringsbranschen med Ridesum’s teknologi inom digitala lösningar, kommer företagen kunna utbyta erfarenheter som både främjar hästvälfärden men också kundupplevelsen.

Dunstan och Ridesum ingår nytt spännande samarbete

Genom att integrera miljövänliga och digitala lösningar i försäkringsprocessen, tar Dunstan ett stort steg framåt för att minska sin egen miljöpåverkan och för att bidra till ett mer hållbart samhälle

– Vi är mycket glada över detta samarbete med Ridesum, vilket ger våra kunder tillgång till de senaste innovationerna inom digitala lösningar för ridsporten, säger Stefan Fur, VD på Dunstan Häst- och Gårdsförsäkring.

– Genom Ridesum’s teknologiska lösningar kommer vi kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda försäkringslösningar som inte bara är effektiva och enkla att hantera, utan också främjar miljön, fortsätter Stefan Fur.

Dunstan Häst- och Gårdsförsäkrings samarbete med Ridesum markerar en spännande framtid för försäkringsbranschen och ridsporten. Genom att kombinera teknologi, miljömedvetenhet och en stark fokus på kundens behov, strävar företagen efter att skapa en positiv och hållbar framtid för både hästar och människor.

Redan nu kan Dunstan erbjuda sina kunder flera fördelar som följd av samarbetet med Ridesum, däribland tillgång till flera av Ridesums förinspelade clinics med kända profiler. Dessutom får Dunstans ett förmånligt pris på Ridesums AI Seat Analytics.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>