Så jobbar kommunen med digital inkludering
Hem EVENT Så jobbar kommunen med digital inkludering

Så jobbar kommunen med digital inkludering

Publicerat av: Redaktionen

Den 13 oktober är det återigen dags för Digitalidag – fokusdagen som ska inspirera till att fler ska vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

Digitalidag är en nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar.

Så jobbar kommunen med digital inkludering

Här i Kristinehamn kommer vi självklart också uppmärksamma dagen. Detta genom att samla representanter från kommunen som på olika sätt arbetar med digital inkludering.

Inför dagen bjuder vi in till en pressträff där kommunens digitala lots Anders Forsberg, bibliotekarien Josef Laében-Rosén Stark och systemförvaltaren Elinor Modin berättar om det kommande evenemanget och hur kommunen idag arbetar med digital inkludering.

Tid: 9 oktober klockan 09.00
Plats: Kristinehamns bibliotek
Kontakt: Anders Forsberg, digital lots, 0550–88 616

Välkomna!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>