Skånetrafiken fick 1300 förslag till app
Hem TRANSPORT Skånetrafiken fick 1300 förslag till app

Skånetrafiken fick 1300 förslag till app

Publicerat av: Redaktionen

Skånetrafiken frågade sina kunder ”Om du fick förbättra en sak med appen, vad skulle det vara?”

Man fick in 1300 idéer och förslag.

Allra flest synpunkter hade resenärerna på hur man söker sin resa och hur man får information om trafikstörningar. Men appen fick även en del ris och ros.

Mer än 85 procent av Skånetrafikens kunder köper sina biljetter, får trafikinformation och söker sin resa i Skånetrafikens app (applikation för mobil).

– Appen är vår absolut viktigaste kanal. Vi är så tacksamma över det stora engagemanget när vi går ut och frågar resenärerna för vi vill ju självklart utveckla appen så att den går i takt med både samtiden och resenärernas behov, säger Pernilla Lyberg, försäljnings- och marknadschef på Skånetrafiken.

De främsta förbättringsförslagen för appen som kunderna önskar är bättre och snabbare information om förseningar och inställda resor och bättre resultat när man söker sin resa.

Resenärerna vill även ha förbättrad funktionalitet och användarvänlighet, som möjlighet att köpa och ge bort en biljett, ett snabbare köpflöde och fler betalningsalternativ, integration med smarta klockor och olika nya funktioner för att hantera och låna ut sina biljetter.

Skånetrafiken fick 1300 förslag till app– Det var väldigt glädjande att undersökningen också visar på att många är väldigt nöjda med vår app, och i vår vilja att alltid förbättras, så är kundernas inspel viktiga för vår fortsatta utveckling. Nu gäller det att prioritera bland idéerna och fortsätta utveckla framtidens bästa app, avslutar säger Pernilla Lyberg.

Appen lanserades 2017 och finns för både iOS (Iphone) och Android samt på två språk.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>