Smurfit Kappas hållbara lösningar vinner åtta WorldStar Awards
Hem TRANSPORT Smurfit Kappas hållbara lösningar vinner åtta WorldStar Awards 2023

Smurfit Kappas hållbara lösningar vinner åtta WorldStar Awards 2023

Publicerat av: Redaktionen

Smurfit Kappa fortsätter att visa sitt ledarskap inom innovativa och hållbara förpackningslösningar genom att vinna åtta WorldStar Awards 2023.

De unika lösningarna som har vunnit fina priser i år inkluderar en banbrytande dryckesförpackningslösning för transport av vatten, en pappersbaserad fruktkorg med praktiskt bärhandtag och ett innovativt utrymmesbesparande rör för värmeaggregat.

Baserat på framgångarna vid WorldStar Awards 2022 var kategorin drycker återigen ett av områdena där Smurfit Kappa briljerade i år. Den åttakantiga Bag-in-box-lösningen för vatten som sömlöst kombinerar optimering och palletering i leveranskedjan, var en värdig vinnare i denna kategori.

Smurfit Kappas framgångsrika arbete med hållbarhetsfrågor gav avtryck genom alla vinnande tävlingsbidrag. Universalförpackningen ‘All-in-Fix’ för e-handeln eliminerar 88% av all plast i den ursprungliga förpackningslösningen och minskar även koldioxidutsläppen med imponerande 21%.

En annan vinnare i e-handelskategorin var den hållbara stabilisatorn E-Hug, tillverkad i ett enda material. E-Hug underlättar säker transport av flaskor i olika storlekar.

En vinnare som sticker ut i kategorin livsmedel var ”Goliath Box”, som med sina vinklade väggar tar upp de krafter som frukten genererar inuti förpackningen. Väggarna gör även att förpackningen enkelt kan staplas på varandra och ger förbättrad ventilation av lasten.

I en kommentar till Smurfit Kappas framgångar sa Saverio Mayer, CEO Smurfit Kappa Europa:

– Vi är mycket glada och hedrade över att ha vunnit åtta priser för våra innovativa och hållbara förpackningslösningar vid detta prestigefyllda evenemang för vår bransch.

Smurfit Kappas hållbara lösningar vinner åtta WorldStar Awards– På Smurfit Kappa arbetar vi målmedvetet för att ständigt förbättra våra kunders förpackningar – bättre när det gäller miljöavtryck, design och skydd av innehållet även i de mest komplexa leveranskedjor.

De åtta vinnande produkterna från Smurfit Kappa kommer från Tjeckien, Polen och Spanien. WorldStar Global Packaging Awards-ceremonin kommer att äga rum i Düsseldorf i maj.

Tjeckien

  • ‘All-in-Fix’ universell e-handelsförpackning
  • ‘I like to move it’ förpackning för varmvattenberedare
  • Transformatorförpackning för värmeaggregat

Polen

  • Handypak SofruPak pappersbaserad fruktkorg

Spanien

  • Åttakantig Bag-in-box för vatten
  • ‘Rejilla Monopieza’ 1-delsavskiljare
  • E-Hug invändig stabilisator i ett enda material
  • Goliath Box för frukt

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>