Swecon har stora nyheter inför Entreprenad Live
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Swecon har stora nyheter inför Entreprenad Live

Swecon har stora nyheter inför Entreprenad Live

Publicerat av: Redaktionen

När Swecon tar mark på Entreprenad Live den 7-9 september 2023, alldeles intill Landvetter i Göteborg, så blir det med stora nyheter i bagaget.

Den främsta är den eldrivna bandgrävaren Volvo EC230 Electric – en maskin som precis nått marknaden och som visats flitigt på mässor efter semestern.

Men vi ser också ett avstamp för nyheter hos Swecons digitala tjänster och en större satsning på väganläggningsmaskiner.

Södra Sverige har under lång tid varit och kommer fortsatt vara en väldigt expansiv region, med en massa nya företagsetableringar och flera viktiga infrastrukturprojekt.

 Det är en viktig region för Swecon och det känns väldigt roligt att vi får möjlighet att komma ut och träffa våra kunder och partners. Det händer mycket i vår bransch både när det gäller effektivitet och elektrifiering och Swecon tar tillsammans med Volvo CE täten. Vi är på plats, så kom gärna förbi och testa nya EC230 Electric eller bara ta en kopp kaffe och prata med oss, säger Johan Ottosson, försäljningschef region syd på Swecon.

På mässan visar Swecon statiskt i sin monter; bandgrävarna Volvo EC250E High & Wide och EC380E Hybrid High & Wide, materialhanteraren EW240 MH, jordpackningsvälten SD135B, en servicebuss, CE Dealer Teams eldrivna VM-bil i rallycross och en eldriven barngrävmaskin som de yngre besökarna kan testa. På demoytan bjuder vi som sagt på den största nyheten, den eldrivna 23-tonnaren Volvo EC230 Electric, men även hjulgrävaren EWR130E, minigrävaren EC18 Electric och hjullastaren L20 Electric*.

Swecons satsning på väganläggningmaskiner manifisteras i montern av en jordpackningsvält och nya Assist-tjänster kopplade till maskintypen, men genom våra produktspecialister kan ni även diskutera Volvos breda sortiment av asfaltläggare och asfaltvältar.

I Swecons expotrailer i montern kommer vi att på ett rullande schema eller när det så krävs, att presentera nyheterna i vår kundportal mySwecon, samt ge en inblick i Swecons helt nya och användarvänliga e-handel med funktionalitet som bara en återförsäljare av Volvo Construction Equipment kan erbjuda. Besök demonstrationen av våra digitala tjänster varje hel timme under mässan.

Swecon har stora nyheter inför Entreprenad Live

Johan Ottosson, Swecon

Swecons lokala servicemarknad finns också på plats för att locka med bra erbjudanden och en karriär som servicetekniker hos marknadsledaren. De visar även upp en renoverade komponenter från Swecons demonteringsanläggning i Eskilstuna, för att visa upp delar av det sortiment av begagnade reservdelar som finns tillgängligt via din lokala Sweconanläggning.

Swecon hälsar besökarna välkomna till vår monter 901 på mässan!

* med reservation för ändringar

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>