Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar
Hem ENERGI Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar

Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar

Publicerat av: Redaktionen

Wallbox, en global pionjär inom elbilsladdning, och Elektroskandia Sverige AB har tecknat ett distributionsavtal för den svenska marknaden.

Elektroskandia är en ledande elteknikgrossist i Sverige med över 100 års erfarenhet inom området.

Genom samarbetet hoppas företagen på att ytterligare driva på energiomställningen i Sverige genom att ge elinstallatörer tillgång till smarta och effektiva laddningslösningar som är enkla att installera och underhålla.

Elektroskandia har åtagit sig att leverera förstklassig service till sina kunder genom sin moderna, flexibla leveranskedja.

“Wallbox är en stor internationell leverantör med en bred produktportfölj som passar in bra i vårt sortiment eftersom den inkluderar AC- och DC-laddare. Efterfrågan på Wallbox produkter är hög så vi är glada att kunna erbjuda dessa till våra kunder. De ligger dessutom långt fram gällande både innovation och hållbarhet vilket går hand i hand med vår vision”, säger Henrik Stjernstad, produkt- och inköpsansvarig på Elektroskandia Sverige AB.

Med distributionsavtalet på plats kommer Elektroskandia nu att erbjuda Wallboxs AC- och DC-laddare inklusive Supernova, Wallbox DC-snabbladdare, som har utformats för att öka tillförlitligheten samtidigt som den ger enklare installation och ett flexibelt sätt för en kraftuppgradering, till elinstallatörer i Sverige.

Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar”Som en av de ledande elteknikgrossisterna i Sverige kommer Elektroskandia ge installatörer över hela Sverige enkel tillgång till våra smarta och effektiva laddningslösningar. Detta nya partnerskap gör att vi kan hjälpa fler kunder än någonsin att maximera fördelarna med smart laddning och bidra till att accelerera energiomställningen i Sverige”, säger Robin Palmgren, Country Manager Sverige och Norge, på Wallbox.

Ett utbud av Wallbox AC- och DC-laddningslösningar finns nu tillgängliga hos Elektroskandia.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>